Kävin Jetan kanssa hallilla. Pienen treenitauon jälkeen se toimi kuin unelma :) Mitäs tästä päättelimme? Siis pitääkö minun vastedes treenata vain kerran viikossa!?!

Ruutu. Ensin yksi paikanhaku. Innokas. Merkki, palkka, innokas! Vein merkille, pakitin lähettämään, pieni jännityksen purku itelle ;) ja ruutuunlähetys. Meni kuin unelma! Lelupalkka. Ruudussa leikittiin, jätin maahan ja otin myös sivulletulon.

Ohjattu, vaikea vasen. Täydet etäisyydet, kupit. Vietiin nami yhdessä. Vein merkille ja pakitin lähettämään. Tosi hienosti meni suoraan kupille, söi namit ja lelupalkka. 

Jee!

Seuraamista, pitkää suoraa. Vilkuili vähän merkkejä ja olisi voinut ehkä olla keskittyneempi, mutta hyvääkin pätkää oli. Ei ainakaan ollut liian tiivis.  

Yllättäen saimme reeniseuraa, joten otettiin kimpassa paikallaolo. Jetta istui, toinen makasi. Taisi siinä vierähtää viitisen minuuttia, kun samalla vaihdettiin piilossa kuulumisia. Kävin kerran välillä palkkaamassa. Loppupalkka namikupille.

Kun toinen teki ruututreeniä, otin Jetalle eteen-sivulle -jumppaa. Kyttäili ensin voimaakkaasti toista koiraa, mutta uskoi huomautusta. Lisäksi pötkötteli stooalaisen tyynesti, kun juteltiin tovi reenikaverin kanssa tuosta Jetan ruutu-ohjattu ongelmasta. Käveltiin hallilta kotiin. Kiva. Paitsi hirveä myrskytuuli.

Kemijärven tokoon alkais ilmoaika keskiviikkona. Vitsi kun ei tiedä, uskaltaisko ilmoittautua. Jos ruutu/ohjattu -jumi on päällä, silloin kisa kyllä jäisi välilin ja ilmorahat menis hukkaan. Jos kattelis muutaman reenin vielä ja kysyis sitten, onko vielä tilaa kokeessa.