Tässä eilen vai olikhan se toissapäivänä käytiin reenailemassa raviraalla Rassi-belgin seurana. On monena viikkona unohtunu ampua Jetalle (tavallisesti aina kerran viikossa saunan jälkeen lauantaina ;) joten tulipa nyt ammuttuakin, kun toinen kaipasi laukauksia. Useampi laukaus Jetan ollessa autossa ja kaksi laukausta niin että leikin sen kanssa. Eipähän tuo välittänyt mitään ja miksi olisikaan.

Ei ollu mitään reenikampetta mukana, niin reenasin mitä pystyy tekemään ilman. Jetta oli yllättävän mukavalla ja innokkaalla päällä. Oikein täpinöissään.

Suora luoksetulo eteenistumisen asti. Oli hieno! Erikseen stopit leluleikin lomassa. Seisahtuminen olisi voinut olla jämäkämpi, mutta maahan ok.

Seuraaminen. Yhdessä välissä tuntui, että hyytyy, mutta terästäytyi sitten.

Zeta-asennot, erikseen, palkkaillen. Ok.

Ei kai muuta... Jetta oli söpön innokas, ilmeisesti pieni tauko reenailussa oli tehnyt sille(kin) hyvää.

Tänään kävin kuvailemassa vähän videolle, kun Maija ja Vertti-bc olivat lammaspaimenessa. Täytyy sanoa, että siitä hommasta en tajua mitään, vaikka BC:n omistajana kaiketi täytyisikin ;) 

P.s. Vettä satanu koko päivän kaatamalla, kylmä tuuli ja lämmintä +6. Ei ole mettässä haittaa ötököistä eikä vastaantulijoista! Mahtavaa! :)