Tänään otettiin Jetan kanssa sivulletuloja ja namiseuruuta sisällä. Kummatkin menivät hyvin. Sivulletulokin onnistui tällä kertaa hyvin, niin että tuli oikeaan kohtaan ja suoraan. Hyvä! Ennen ruokakupin saamista täytyy myös nyt olla sivulla katsekontaktissa ja vinkumatta muutaman sekunnin ajan. Kun Jetta oli oikein villissään, leikittiin metallikapulalla. Jetta jopa toi sen minulle, mistä sai tietenkin kauheat kehut ja namin. Itse se sitten harjoittelikin näitä eksottisempia juttuja heittelemällä vasaraa pitkin laittaa. Ei olisi arvannut, että siitä noin suosittu lelu tulee :)

Tänään panostettiin ulkona lähellä pysymiseen. Otin vähän paremmat namit ja syöttelin niitä, ja hyvinhän se Jetta lähistöllä pysyi, kun oli kunnon namit (juusto) mukana. Pihapissatusreissuillakin Jetta tuppaa muuten menemään niin kauas, että täytyy nyt ahkerasti vahvistaa tuota lähellä pysymistä. Kun se on oikein villissään, täytyy viedä hihanssa ulos, kun ei tiedä, mihin suuntaan se seuraavaksi ryntää :)

Tänään Mitzu pääsi ensimmäistä kertaa leikkauksen jälkeen pienelle kävelylle. Vaikka mentiin hankia pitkin, täytyi laitta takki päälle, ettei menisi likaa haavaan. Tähän aikaan vuodesta kelit nyt vaan on sellaiset. Mitzu oli tyytyväinen, kun pääsi hetkeksi jonnekin ilman pentua :)