Tänään hallilla yleisellä toko-vuorolla yllätys yllätys itekseen (perheen kanssa), nyt kun Maijakin on reissussa.

Luoksetuloleikkiä, niin että laukotettiin lelulta toiselle minun ja Samin väillä. Eka toppi oli niin huono, etten hyväksyny sitä, jatkettiin juoksutusta. Toisella kerralla oli parempi seis. Maahan oli hyvä. Kauhia kun Jetalla on huono kunto :( Sille pitäis ehottomasti saada peruskuntoa lisää. Se lenkkeilee ihan liian vähän, varsinkin vapaana. En vaan tiiä, miten ne lisälenkit järjestäisin, kun joku reilu puoli tuntia on aika maksimi, mitä Pyry jaksaa istua vaunulenkillä kyytissä. Illalla taas kun sitten ysin-kympin maissa ois sitä omaa aikaa, oon niin raato, etten jaksa yleensä käydä kuin sellaisen reilun puolen tunnin lenkin (ja sekin hihnassa). Tuonkin laukottamisreenin jälkeen se oli ihan puhki, vaikka ei hirveän monta kertaa ees juossu meidän väliä. Toki hallissa on kuumakin, mutta silti...

Hyppynouto. Oli hieno, koska kapula lensi kauas vinoon jonnekin häkkien taakse, niin kävi sieltä ettimässä kapulan ja hyvä, suora palautus. Ei tosin sivulle (tänäänkään).

Kaket, läheltä, maasta istumaan pakitti reilusti, muut ok.

Tunnari. Kasa ja oma vieressä. Ensin otti oman nätisti, mutta tiputti sen. Sitten kun pyysin sitä tuomaan perille asti, ehti tökkästä yhtä vieressä ollutta kapulaa.