Johanse koittikin taas viikoittaisen treenihetkemme aika. Eilen hallilla avoimella vuorolla itekseen, otettiin vähän niinko koko satsi paitsi ei paikallaoloja.

Seuruu. Muuten ok perusmeininkiä, mutta istumiset tahmeita. Istumiset oli koko treenin alusta loppuun tahmeita. Ihan kuin olisi ollut jumia selässä, koska liikkuikin vähän tahmeasti.

Zeta. M-S-I. Hyvät asennot. Palkka vasta lopussa.

Luoksetulo. Seisahtui vasta toisella käskyllä, mutta muuten hyvä. Palkka eteenistumisesta.

Ruutu. Hyvä merkki. Taisi varastaa vähän ruutuun. Olisi pitänyt kyllä palauttaa merkille. Ruudussa meni takaa yli, sain ohjattua lisäkäskyillä keskelle (mutta kisoissa ei olisi enää pisteitä herunut). Lisäksi paikanahkuja eri suunnista.

Tauko.

Ohjattu, vasen. Kylläpä minua jännitti! Päätin ottaa normaalisti. Suorastaan pelotti, lähteekö se oikeaan suuntaan, tai mihinkään. Yllättäen, itse nouto menikin huipusti! Merkin kanssa oli säätöä. Jäi merkin eteen. En hyväksyny, ennen kuin oli oikeassa paikassa merkin takana. Jouduin siis lähettämäään useamman kerran. Lopulta ei lähtenyt kovin innokkaasti, vaan kiemurteli lähetyksessä. Mie että pakko hyväksyä nyt tämä merkki, että pääsee sitä noutoaki treenaamaan. Noutio siis hyvä! Luovutuksesta palkka.

Hyppynouto. Vinoja palautuskulmia. Olipa Jetta hyvä niiden kanssa. Edestä sivuun istumaan jumppaan. Istumiset lujassa, tahtoi seisoa.

Tauko.

Tunnari. Pitkältä matkalta. Tämä oli Jetan paras tunnari piiiitkään aikaan! Taisi palauttaa ihan ravilla perille asti.

Kaket. Tahmeaa. Ajattelin, että otan vain ekan vaihdon (seisomaan) ja palkkaan siitä, mutta ei noussutkaan eka käskyllä, joten säädöksi meni. Otin sarjaa vähän lähempää ja kun alkoi näyttää, että vaihdot onnistuu, otin kaukaa sen yhden vaihdon ja palkkasin siitä.

Käveltiin mennen tullen, kivvvaa.

IMG_3273%20%28Kopio%29-normal.jpg