Kaikki tämän postauksen kuvat: Maija Vinnikka


Pikku Jetta-luputtaja 3 vuotta!

Tänään oli Jetan synttäripäivä, kokonaista 3 vuotta! Aurinko paistoi ja helle helli, tosin pakkasta reilunlaisesti 20-28 astetta. Aamusta suunnattiin Maijan ja lauman kanssa jäälle lenkkeilemään. Ihanaa päästä nauttimaan auringosta ja kevääntunnusta! Pienen mielipahan aiheutti ohimennyt hiihtäjäpari, joka kovaan ääneen valitti irrallaan laukkovista hurtista, vaikka siirryimme nätisti syrjään jäljeltä ja koirat köllöttelivät kiltisti jaloissa. Ei kai se joenjää kenenkään yksityisaluetta ole.

Laitetaan synttäripäivän kunniaksi kunnon kuvapläjäys. Kiitos kuvista Maijalle!


Auringossa paistattelua sankari sylissä :)


Heippa!


Ylväänä katse tulevaan (TVA-arvoon ;))


Noutamaan! 


Kuuraparta.


Slurps... Joko saa kakkua?!


Maija loihti upean ja herkullisen kakun tunnarikapuloineen, esteineen, noutokapuloineen ja kaikkineen. Vai maistuisiko sittenkin palanen minun tekemää koiranmakkara-nakki-raejuustokakkua? ;)


Joko saa syyä?

Välissä juhlittiin Jettaa kavereiden kanssa ja siitä matka jatkui vielä synttäritreeniin. Juhlapäivän kunniaksi vain paljon palkkajuttuja.

Liikkeestä istuminen alkuleikin kanssa. Luokstulon stoppi kierron kautta ja suora luokstulo (jossa ennakoi maahanmenojätön). Ruutuun (ennakoi jo vähän pysähdystä). Metallinouto. Tunnari, joka oli samanlainen kuin eilen; löntystely, pysähtyminen, toljotus, haistelu pariin kertaan, oman löytämine ja palautus (tällä kertaa ilman pudotusta ;) Voihan se olla, että hommasta oli suurin puhti pois, kun oli maha täynnä synttäriherkkuja ;)

Oli tosi kiva synttäripäivä, makeita herkkuja, mukavaa seuraa ja koiramaista toimintaa koko päivän!