Annikan kanssa teollisuusalueella. Ootellessa otin Jetan kanssa vähän kakeasentoja. Pitäisi ottaa paljon lisää kestoa, kun ei tahdo pysyä asennoissa millään.

Seuraamista, teemana perusasennot. Oikeaan+seis ohjasin namilla, kun ei ois kuitenkaan muuten onnistunut. Paikitusta pitäisi treenata lisää, se on vaikeaa. Askeleet ihan ok. Ei kovin montaa vinoa perusasentoa.

Luoksetulo. Suorana. Tosi hyvä, suora eteenistuminen! Sivulle siirtyminen ok.

Liikkeestä istuminen, hyvä. Palkka heti istumisesta.

Ruutu. Ensin paikanhakuja läheltä ja ruudussa odottamista. Yksi lähetys kauempaa. Juoksee ihan takareunaan, siinä ja siinä, onko ulkona. Pitäisi siirtää alustaa edemmäs. 

Tunnari. Oman piilotus, hyvin etsi. Kasa vieraita verkon sisälle ja kasan taakse oma. Tosi hyvä tänään! Sanoin kerran vaan palautusmatkalla "hyvä" ja sitten palkkasin vasta luovutuksen jälkeen. Myös sivulletulo. Piti hyvin. Seuraavalla kerralla ehkä ei tarvi kehua palautusmatkalla ollenkaan.

Bonuksena Jetta sai läträtä järvessä pari tuntia, kun kävimme tänäänkin retkellä Salmilompolossa. Se on ehdottamasti minun lempipaikka, toistaiseksi löytämistäni kohteista. Siellä on harvoin ketään muuta, hieno hiekkapohjainen lampi/järvi, laavu ja nuotiopaikka. Ja on siellä autiotupakin. Pitäisköhän muuttaa aina kesäksi sinne asumaan ;)