Eipä ole tullu vissiin melkein viikkoon reenattua mitään. Tänään potkin itteäni takalistoon ja raahauduin hallille yhtä aikaa näyttelyharjoitusten kanssa.

Aloitin ohjatulla, oikea. Kapula oli takana jo 7 metrin päässä eli ei olis enää pitkästi täyteen matkaan. Taas lähti merkiltä vasemmalle (joka on viimeksi treenattu suunta). Pysäytin ja vien takaisin merkille. Lähetin uudestaan. Nyt meni hyvin.

Luoksetulo. Suora. Hyvä. Suora eteenistuminen. Pari kertaa eteen-sivulle -jumppaa.

Kaket. Koko sarja ihan läheltä, seisomisesta alkaen. Teki kaikki asennot eka käskyllä eikä hötkyillyt.

Hyppynouto. Oli vauhtia kuin pienessä kylässä. Vino luovutusasento. Otin uudestaan kutsunoutona, varasti ennen käskyä. Kolmas yritys sentään onnistui ja oli suora luovutuskin.

Seurauttelin vähän, mutta ei ollut kovin hyvää. Oli levoton.

"Idari" pätkissä ja ilman merkkejä. Teki kaikki asennot oikein eka käskyllä (s-i-m),  mutta maasta varasti omia aikojaan ylös, kun nokan eessä oli nami odottamassa ja söi tietenkin senkin. Otin uudestaan, malttoi oottaa, ei menny lonkalle. Jälleen seuruu häilyväistä.

Seurauttelin vielä. Oli hyviäkin pätkiä, mutta kokonaisuudessaan ei kovin hyvä. 

Paikkaistuminen, reilu 2 minuuttia, oli hyvä! Ei liikkuttanut tassuja yhtään eikä vilkuillut muita koiria. Kävin 15 sekuntia piilossa. Palkaksi ruokakupille.

Lopuksi pakkorauhoittuminen. Vähän meinasi kierrokset nousta, kun Monty-pentu leikki ja Maaru tokoili, mutta pääsääntöisesti malttoi makoilla kyljellään kohtalaisen hyvin. 

Kotona vielä tunnariyritys sisällä, joka ei kylläkään onnistunut. Olin itse kulman takana, toi väärän. Sanoin ettei ole se ja voi-voi. Niin jäi palkaksi varattu ruoka saamatta. Ehkä pitää antaa se sitten illalla vielä vaikka paikkaistumisen jälkeen, kun ei nyt ole tarkoitus sitä nälkään näännyttää. Niin vauhtia ja hösellystä oli liikaa tällä kertaa, että pitää kai alkaa sitä taas vähän toppuuttelemaan, mutta kun ei tiedä, jos se kohta taas sitten vaipuu sellaiseen koomaan, joka vähän aikaa sitten vallitsi tunnarissa.