Monettako (sadatta) kertaa mie taas kirjoitan, että jos ei ole treenifiilistä, ei pitäis treenata!!! Koska silloin kaikki menee ihan poskelleen kuitenkin :( Mutta jos treenaan vaan silloin, kun on hullu treenihimo päällä, niin taitais jäädä harvaksi neki treenit.

Hallilla yleisellä tokovuorolla, yksi koirakko seurana.

Namin kanssa seuraamista. Aloitin askeleilla ja kännöksillä + pakkia. Otin myös käännös ja seis oikeaan ja vasempaan, oikeaan täytyy ohjata namilla oikeaan paikkaan. Pieni pätkä seuraamista, myös juoksua. Välillä oli liian tiivisti, mutta palkkailin namilla, kun ei ollut liian kiinni.

Luoksetulo. Ensin aloituksesta seisomaan asti. En ole varma pysähtyikö ennen kuin heitin lelun, mutta pysähtyi ainakin lelun heittoon. Laitoin takaisin seisomaan palkkauksen jäkeen ja siitä maahan. Maahan meni hurjan nopeasti ja annoin käskyn aivan liian paljon aikaisin ennen pysäytysmerkkiä. Välipalkkaus ja loppuosa vielä. Hyvin meni.

Hyppynouto. Ensin lelulla, kiersi eka yrityksellä paluumatkalla, toka yritys ok. Kapulalla lyhyt heitto ja meinasi juosta ohi, joten villisti jarrutti kesken vauhdin. Hyvä palautusasento. Namin jälkeen sivulle. Vauhtihyppäri palkaksi.

Kakeissa taas seisominen totaalijumissa :( Maasta-istu-seiso-maahan oli hyvä, mutta maasta seisomaan nousi toisella käskyllä. Päätin, ettei se käy, vaan täytyy sieltä nousta eka käskyllä. Siitä tuli aivan älytön taistelu, kun Jetta meinas, ettei siitä voi nousta, kun toinen koira tekee jotakin vauhtijuttua. Kävin välillä nostamassa Jetan perskarvoista seisomaan ja mahan altakin tosi monta kertaa. Lopulta ohjasin maasta seisomaan namilla ihan läheltä, mutta ei se kertakaikkiaan meinannut toimia. Lopulta kun hinkkasin sitä varmasti liikaakin, sain muutaman maahan-seis toiston onnistumaan läheltä ja kun yksi onnistui kaukaa, lelupalkka.

Ajattelin, että kun tuo kake kerta nyt on pilattu, niin pilataanpa samaa vauhtia sitä tunnariakin. Niinpä Jetta taas onkikin vieraan kapulan kasasta verkon yli yrittämättäkään tehdä mitään haistelutehtävää. Kävin hakemassa korkeamman verkon ja nyt se olikin ymmällään, kun ei päässyt varastamaan kapulaa. Laitoin oman kolmeen eri paikkaan klo 9, klo 12, klo 3 ja kolmannella kerralla sillä alkoi olla jo joku haju hommasta. Että pitäisi etsiä jotakin palikkaa. Voi hyvät hyssykät sentään.