Jopas me kerettiin tänään kaikenlaista Jetan kanssa. Meitä oli 5 koirakkoa reenailemassa.

Jetta teki jälkeä. Viime kesänä Jetta ei tehnytkään yhtään jälkeä, joten viimeiset kokemukset on toissa kesältä. Maasto oli vaikea, risukkoa ja lunta vielä aika paljon. Pari lyhyehköä jälkipätkää. Jetta oli tosi innoissaan ja tuntui tietävän, mitä on menossa tekemään. Nami oli joka askeleella, mutta ei se kaikkia nameja syönyt, ja olivathan ne osittain uponneet hankeenkin. Kuitenkin tosi hyvin mielestäni meni jäljen päällä. Toisen jäljen päässä oli ruokakippo, josta Jetta otti muutaman raksun ja olisi jatkanut vaan matkaa, että hei, tämä jälkihän jatkuu tuonne ;)

Jäljen jälkeen treenasin tokoa, saatiinhan ihmisistä vähän häiriötä siihen sekä vierasta liikkeenohjaajaa. Vettä satoi koko ajan, joten hienohelma oli kyllä unohtanut arastelun, kun ei antanut märkyyden häiritä :)

Otin seuraamista, ihan tavisjuttua.

Liikkeestä maahanmeno oli hyvä.

Luoksetulossa heitin taas heti stoppikäskyn jälkeen lelun, että Jetta saisi ideaa siitä, että luoksetulossa voi joutua pysähtymäänkin :)

Nouto oli tosi kiva. Hyvä palautusasento, aavistuksen varasti liikkeenohjaajan käskystä sivulle, mutta palkkasin silti, koska se eteenistumisasento oli niin hieno.

Kaket otin tahallaan niin, että porukkaa oli ihan takana (i-m vaihtoja vaan), eikä Jetta jähmettynyt yhtään, vaikka vähän sitä epäilinkin.

Jetta oli yksin paikkamakuussa, mutta ihmisiä oli jonkun verran ympräillä. Olin piilossa reilun 3 minuuttia. Kerran Jetta haisteli ja muutamaan otteeseen vähän vinguskeli, mutta jos se noin hyvin menisi, niin en valita!

Lopuksi vielä ammuttiin.

Siinä oli sellainen sessio, että vaikka oli lämmintä paljon päällä ja sadevaatteet, kesti koko illan lämmetä ja sulaa tuosta reenistä ;)