Pitäisköhän sitä pikkuhiljaa heräillä tuolta talvikoomasta ja yrittää taas reenaillakin jotakin? Toivotaan ainakin :)

Tänään hallilla reenikaverin kanssa. Ajattelin ottaa Jetalle jotakin kivaa, kun se on ollut nyt työttömänä niin pitkään. Palloleikkien jälkeen otin seruuta (ai niin, virittely unohtui, taas!). Seuruu oli innokasta ja vähän liiankin tiivistä, mutta uskon, että ei se jatkossa noin tiivistä ole, kun sitä taas aletaan hinkkaamaan. Otin pysähdyksiä, juoksua ja hidastakin ja Jetta se vaan seurasi hienosti.

Ruutuunlähetystä pitkästä aikaa. Ensimmäisellä kerralla meni hyvin alustalle, pallopalkka. Toisella kerralla kävelin poispäin ruudusta ja sanoin käskyn yhtäkkiä. Ensin Jetta oli pihalla, mutta hoksasi sitten juosta ruutuun. Ei mennyt ensin alustalle, mutta kun palkkaa ei kuulunut, korjasti hienosti itse alustalle, pallopalkka.

Noutoa. Ensin eteenistumisia, jotka olivat tyystin unohtuneet Jetalta. Namiavusteisesti onnistui. Pari kapulan pitoa ja nostoa. Yksi tuonti perille asti parin metrin päästä. Sitten kapulan heitto ja tuonti, meni hyvin. Lopuksi vauhtinouto, ok! En ole kertaakaan vielä kokeillut, pysyykö Jetta kapulan heiton ajan istumassa ilman pitämistä. Täytynee ottaa ohjelmistoon.

Liikkeestä seisomisia ensin ilman seuruuta, ne menivät hyvin. Mutta heti kun ottaa seuruun yhteydessä, ei onnistu millään! Tosin reenikaveri sanoi, että käsky on ihan erilainen (kova) seuruun yhteydessä kuin muuten, joten ei ihme, ettei toimi. Joko seuraa vaan mukana tai menee maahan. Lopuksi jätin pallon takapalkaksi ja seuruusta seisominen, se meni kyllä loistavasti.

Loppuun enää vauhti-vauhti-luoksetulo ja olihan siinä vauhtia. Reenikaverin vuoron ajaksi Jetta autoon ja lopuksi paikkamakuuseen. Olen makuuttanut saman alustan päällä (koska halli on niin kylmä) ja nyt se on menossa niin maahan siihen alustalle, etten saanut sitä sivulle ollenkaan. Kai mää saan ottaa sen alustan mukaan kokeeseen? :D Jetta makasi neljä minuuttia, eikä vingahtanut kertaakaan. Mikä siihen on mennyt? ;)

Pitäisi alkaa reenata myös merkkiä. Opettaiskohan kiertämällä vai pallolla merkin takana?