Jippii! Tänään kisattiin Kemijärvellä Mitzun kanssa ja sieltäpä tulikin hieno ykköstulos ja luokkavoitto! Tuon Jetan sairastumisen vuoksi viimeisen viikon reenit jäi oikeastaan (torstain kimppareeniä lukuun ottamatta) kokonaan väliin, mutta ei se näköjään tuollaisella vanhemmalla koira-rouvalla ole niin nuukaa ;)

Kemijärvelle ajeltiin rankan puoleisessa vesisateessa ja sade jatkui vielä ilmoittautumisen ajankin, mutta kun oli aika mennä kehään, sade lakkasi. Poisjääntien vuoksi evl:ssä oli kolme koiraa ja koe tehtiin liike kerrallaan. Toisaalta itse tykkään, jos on useampi liike peräkkäin, tai vaikka koko kisa peräkkäin, mutta meneehän se sitten noinkin.

Paikkaistuminen meni hienosti ja päivän toiseksisuurimman yllätyksen Mitzu järjesti, kun ei mennyt paikalloloissa viereisen koiran käskyllä maahan, vaikka käskysana oli sama ;)

Seuruussa Mitzu lähti tosi hitaasti käyntiin (niin kävi viime kisassakin) ja oli pihalla seuruun alussa, mutta kun pääsi vauhtiin, loppu seuruu meni hyvin. Idarissa minulla kuulemma oli seisomisessa käsimerkki (jota en kyllä itse ole ollenkaan tiedostanut! Saattoi olla myös sattumaa.) Istumisessa annoin pienen harkitun pääavun. Luoksetulo oli nappijuttu! Tuli kovaa ja pysähtyi hyvin. Ruudussa merkki hyvä ja ruutuunjuoksu hyvä, mutta en nähnyt varmasti, oliko ruudussa sisällä, joten siirsin lisäkäskyllä Mitzua vähän eteenpäin. No olisi se kyllä ollut sisällä siinä ekalla paikallakin... Ohjattu meni hyvin, hyppynouto meni hyvin ja jopa tunnari onnistui (päivän suurin yllätys.. :) ja kun kaketkin meni vielä ihan putkeen, niin aika hienon yllärin Mitzu meille järkkäsi. Pisteillä 295,5, sij. 1/3 ja KP. Tuomarina oli Veijo Kinnunen.

Kisajärjestelyt toimivat hyvin ja mukavassa porukassa on kiva kisata! :) Palkinnoksi Mitzu sai 15 kg kuivamuonaa, ja oli erityisen iloinen palkinnosta. Ruokapussisa oli jopa bordercollien kuva, joten sehän sopi kuin nyrkki silmään ;) Mitzu ystävällisesti tarjosi meille vielä päivän päätteeksi ruuat huoltsikalla ;)

Tässä vielä pisteet:
Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 10
Seuruu 8,5
Idari 9,5
Luoksetulo 10
Ruutu 8,5
Ohjattu 8
Hyppynouto 10
Tunnari 8,5
Kaket 9,5

mikj0808.jpg
Jee! Ruokaa palkintona! - tuumasi Mitzu :)