Tänään Rovaniemellä Jetan tokokisa. Ykkönenhän sieltä tuli, jippiiiii!!! Tuumasin, että ennen joku avo1 ei olisi ollut mitään, mutta nyt kun sen eteen on saanut taistella enemmän ja vähemmän, niin kummasti sitä vaan oppii arvostamaan :))

Pelkäsin, että olisi tosi tukala helle, mutta onneksi oli hieman pilvistä, niin se teki olotilasta huomattavasti miellyttävämmän.

Luokka alkoi ihan aikatalulussa, mutta kun siinä vielä oli menossa palkintojen jakoa ja tuomarin taukoa, niin ajattelin, että ei se ala vielä hetkeen. Sitten kehä alkoikin ihan yhtäkkiä, ja meillä oli valmistautuminen vielä vähän kesken. Mietin muutenkin, leikkisinkö Jetan kanssa hetken lelulla ennen paikkamakuuta, olisiko se rauhallisempi saatuaan hieman purkaa virtaa vai kävisikö päinvastoin niin, että liiat kierrokset haittaavat makuuta. Treeneissä kun on tehty niin, että olen ottanut sitä makuuta aina vikana, niin se on ollut hyvä, kun Jetta on ollut jo väsyneempi ja rauhallisempi.

Tuomarina Heli Kelhälä.

Pisteet:

Paikkamakuu 5
- Hetki sen jälkeen, kun makuu oli alkanut, huudettiin, että jonkun koira lähti, ja mie olin ihan että??? kun en kuullut, kenen koira. Se ei ollutkaan Jetta joka lähti makuusta. Mutta Jetta alkoi kyllä elämöidä hurjasti, kun toinen lähti, mutta PYSYI kuin pysyikin makaamassa. Voi että olen niiiiiin onnellinen pysymisestä kaikkien näiden makuuongelmien jälkeen. Hieno Jetta! Se myös hiljeni ennen kuin aika tuli täyteen. Tarvitsi toisen käskyn sivulletuloon, ja siltikin tuli huonosti.

Seuraaminen 9
- Ihan hyvää, eka perusasento oli vino, ja kun se alkoi sitä itse korjaamaan, nousi seisomaan. Muuten ihan hyvää!

Liikkeestä maahanmeno 9,5
- En muista, mistä tuo pistemenetys tuli, ehkä loppuperusasennosta?

Luoksetulo 9,5
- Pysäytyksen hitaudesta muistaakseni, vaikka ei se mahdottoman huono ollut.

Seisominen 10
- Samaan aikaan kuului joku paukku, ihan kuin ampuminen. Onneksipa se ei Jettaan vaikuta, kun ampumista on reenattu. Mitzu ois varmaan ottanut hatkat vastaavassa tilanteessa.

Nouto 9,5
- Mistähän se puoli pistettä menikään? En muista. Hyvä nouto mielestäni.

Kake 7
- Jetta käänteli päätä koko ajan taaksepäin, missä Sami oli Pyryn kanssa ja kuvasi videolle. Oli ihan omissa maailmoissaan. Onneksi teki kuitenkin (kun viimeisessä treenissä ei istunut millään!). Ekaan istumiseen piti pitentää vähän käsimerkkiä ja toiseen maahanmenoon tarvi toisen käskyn. Ihan kuutamolla oli Jetta :) Loppuperusasentokin oli roikkuva.

Hyppy 9
- Jetta ei ollut ihan varma, pitikö paluussa tulla eteen vai sivulle, niinpä se teki jotakin siltä väliltä, oli ensin tulossa eteen, mutta päättikin viime hetkellä kiepata sivulle. Muut osiot hyvät.

Kokonaisvaikutus 9.

Yhteensä 167,5 pistettä, sijoitus 4/7.

Loppuperusasennot olivat kaikki sellaisia roikkuvia, niitä pitää treenata. Jonkun liikkeen välissä piti kiekasta Jetta takaisin aika reilusti, kun se oli jo lähdössä kehästä. Taisi olla silloin, kun aloin selittää liikkurille, mikä on meidän kapula. Muuten Jetta oli tosi iloinen kehässä ja sen kanssa oli kiva olla siellä. Juuri kun homma oli pääsemäisillään vauhtiin, suoritus oli jo tehty ;) Aika lyhyt juttu tuo avo. Ja sitten vaan suunta kohti VOIta. Lisäksi Jetta otti erikoistehtäväkseen käydä lipaisemassa poskesta jokaista katsojaa, joka siihen vain antoi tilaisuuden ;) Niin, videotakin olisi, kun saisi sen videokameralta tietokoneelle...


Kyllä ykkönen on aina ykkönen, vaikka voissa paistais ;)