Hassua, vaikka oli lauantai, niin oli päivä niin täyteen buukattu ohjelmaa, ettei meinattu ehtiä tokohommiin ollenkaan. Niinpä käytiin vain pikaisesti Jetan kanssa hallilla, Mitzu ei tällä kertaa päässyt reenimään ollenkaan ja Jettakin pääsi vähällä.

Ensin otettiin törpön kiertoa, saatiin aikaiseksi pari ihan omatoimista kiertoa. Namipalkalla ensin, mutta hienosta kierrosta sitten palkaksi lelu. Pieni seuruupätkä, jossa Sami naksutteli hyvästä asennosta, mutta apunaksuttaja kaipaa ehkä ajoitukseen vielä hieman lisäharjoitusta :) Mukava kuitenkin, että joku toinen pystyy katsomaan sivusta, kun itse ei aina näe, miten se koira siinä kulkee.

Ruutua otettiin alustan kanssa. Jetta hakeutui alustalle jo aika kivasti! Varsinkin ihan läheltä otettuna löysi alustan tosi hyvin, mutta kun otettiin vähän kauempaa, meinasi Jetalta usko loppua, että mihin tästä pitikään lähteä :) Tässäkin ensin muutama toisto namilla ja lopuksi, kun Jetta löysi pidemmältä matkalta ruutuun, lelu palkaksi. Aivan lopuksi vielä vauhtiluoksetulo lelun kanssa, että kaikille jäi reenistä hyvä mieli :) Käytiin myös (jokalauantaiseen tapaan) ampumassa ja siitä palkaksi iltaruoka. Eipä reagoinut ampumiseen mitenkään, vaikka oli ehtinyt jo tulla pimeä. Hyvä Jetta!