Tänään hallilla reenikaverin kanssa.

Jetta aloitti paikkamakuulla. Kahden koiran rivi, viitisen minuuttia. Nyt sitä vinkumista ja ääntelyä ei enää saa millään esille rauhallisissa oloissa, mutta tiedän kyllä, että se palaa silmänräpäyksessä kuivoon, kun häiriötä tulee lisää. Mistä me saatais vähän sellaista kisamaistä häiriötä, kun ei kaupan pihat ja muut ihmishäiriöt ole oikeaa häiriötä.

Liikkeestä istuminen toimi tänään hyvin. Ensin monta vapaasta liikkeestä, sitten yksi seuruusta. Istui tosi hienosti!

Luoksetulo. Kiertojen yhteydessä seis ja maahan. Heitin seisahtumisessa lelun heti käskyn jälkeen, koska seisahtumiset olleet nyt huonoja. Maahanmeno taisi olla parempi. Suora luoksetulo. Eteenistuminen on suora, mutta aina jomman kumman jalan edessä, ei keskellä. Vauhtiluoksetulo loppuun. Jetta ei tule himona, mutta laukkaa kuitenkin. Helpompi lienee pysäytellä kohtuullisesta vauhdista.

Tunnari. Ja oli huippuelämys! Kasa vieraita ja oma oikealla parin metrin päässä. Jetta meni ensin sinne väärälle kasalle, mie katsoin sydän kylmänä ja päässä vilahti jo sata ajatusta, mitä voisi tapahtua, mutta Jetta yllätti! Nuuskaisi vaan muutamaa väärää ja siirtyi ottamaan oman. Heti superhyperhimo-palkka moisesta ajattelutyöstä! Huippua! Mutta oli siinä niin jännittäviä hetkiä, että taidan taas hetkeksi palata yhden piilottamiseen ja vahvistaa vielä sitä, että saadaan vielä lisää varmuutta.