Oikeastaan luulin, että tänään jää treenit väliin, mutta kun Maija oli menossa hallille, innostuttiin lähtemään koko porukalla mukaan.

Ensin leikittiin vähän sitä näytösjuttua varten.

Ruutu. Merkki kahdesti +ruutu, Maija apupalkkasi. Ekan merkin takana oli lelu, toimi hyvin! Ruutuun juoksi ensin Maijaa kohti, sitten sivustaa kohti, mutta viime tipassa näki alustan ja korjasi edestä sisään. Lelupalkka. 

Luoksetuloa piti ottaa pitkästä aikaa kokonaisena. Jätön jälkeen juoksin lelun kanssa kutsupaikkaan. Eka stoppi oli todella huono ja olin jo palkata "kun se kuitenkin pysähtyi", mutta onneksi Maija huusi ei-ei. Otin uudestaan, Jetta varasti perään. Ja varastikohan vielä toisenkin kerran? Tiukan käskyn kera jätettynä ja lelut taskussa kutsuin ja nyt oli upeat stopit sekä seis että maahan. Kehuin kummankin jälkeen ja vauhtipalkka juuri ennen eteenistumista.

Kaket läheltä. Eka asennon jälkeen lähti liikkeelle ja tuli eteenpäin ilman lupaa. Huolellisemmin käskytettynä hyvä sarja seisomisesta alkaen. Eka maasta sivulle huonosti, otin uudestaan, oli hyvä.

Illallla lenkin jälkeen kotona tunnari. Laura vei, niin oli vieras haju. Sattui heti ekaksi oman kohdalle ja nosti ja toi samantien. Haisteli kyllä, joten en usko, että oli silkkaa tuuriakaan. Päivän ruoka palkaksi.

Ai niin! Hallillahan otettiin myös paikkaistuminen lopuksi. Pari minuuttia, olin suurimman osan aikaa piilossa. Mikä hienointa, Jetta istui nätisti ja oli hiljaa, vaikka Montyn kanssa samaan aikaan treenattiin ja leikittiin leluleikkejä! :) Sami oli vieressä vahtimassa Jettaa, kun olin piilossa.