Tänään hallilla yleisellä toko-vuorolla..... ta-daa, yksin! Tai oli Sami ja Pyry. Piti etsiskellä hetki inspiraatiota ja päädyttiin nopeisiin treeneihin ja äkkiä kotiin.  

Lämmittelyseuruu.

Ruutu. Liikkeenohjauksella. Kokonaan! (sattuu harvoin). Ruutu 15 m päässä, siellä alusta. Pysäytin, seisahtui hyvin. Käskin maahan, meni epäröiden (pitäisi ottaa useammin) ja jäi vähän kyyköttämään, mutta meni lopulta maahan. Pyöritteli levottomasti päätä kävelyn ajan (pitäisi ottaa useammin), mutta pysyi maassa. Teki sivulle kutsussa melkoisen kaaren, mutta saavutti minut ennen lähtöpistettä.

Hyppynouto. Palkkasin odottamisesta. Himpun vino luovutusasento. Otin uudestaan metallilla ja palkkasin vauhdista. (Nyt se osaa evl-hyppynoudon hehhehe). Kalautti aika rankasti kapulan omiin jalkoihinsa, ei ihme vaikka loukkaisi ittensä.

Perään metallinouto. Nami odottamisesta. Vauhtipalkka. 

Lopuksi tunnari. Virallisesti. Rivi. Lähti nuuskimaan todella huolellisesti vasemmasta reunasta ja kun löysi oman, palautti nätisti. Hidas palautus. Namipalkka ja kovasti kehuja.

Hoh-hoijaa. Olen treenannut 34 päivää putkeen joka ikinen päivä tokoa. Jokohan sitä olisi kohta ansainnut yhden tokovapaapäivän?