Tänään hallilla. Ajattelin ottaa tänään vähän useamman liikkeen. Sisällä ääntelystä on taas kotona väännetty urakalla kättä, ja olen joutunut olemaan vähemmän kiva, niin päätin järkätä välillä jotakin mukavaakin tekemistä.

Kiertoja kahden törpön välillä. Eka suorana, tokalla seis (hyvä!), kolmas suora, neljäs maahan (hyvä), palkaksi suora. Ja sitten olikin koira jo ihan läähätyksissä.

Ruutu, vein Samille pallon, että heittää ruudun vierestä. Lähetin (muka) merkiltä, olin parin metrin päässä. Meni kovaa ruutuun, hyvä!

Jäävät. Hyvä seisahtuminen! Liikutti toista etutassua, kun menin taakse, otin pysymistä. Istuminen myös hyvä, pysymistä. Maahanmeno hyvä, heitin namin nokan eteen, että sai vahdata sitä, kun menin taake, palasin ihan heti Jetan takaa vierelle ja vapautin namille. 

Ohjattu. Poikkeuksellisesti toisena päivänä peräkkäin sama puoli, vasen, kun se on ollut selvästi vaikeampi. Toisena päivänä peräkkäin onnistui paremmin. Kapulan etäisyys taakse 6 m.

Kaket. Olin melko lähellä (viitisen metriä), kaksi ekaa yritystä meni pipariksi, kun Jetta nousi istumaan, vaikka olisi pitänyt seisoa eka asentona. Siinä välissä kerkesi Pyrykin mennä härkkimään. Uudella yrityksellä kaikki asennot ok, pysyi, mutta pakitti. Palkkasin edessä olevalle pallolle.

Pieni juomatauko ja paikkaistuminen. Oli ihan läähätyksissä, mietin meneekö väsyksissään maahan, mutta pysyi hyvin, kävin muutaman kerran kehumassa. Pari minuuttia. Palkaksi namikupille.