Mitäs me on tehty viime aikoina. Ainaki otettiin yks mettäreeni (hauntapaista) ja tottis (lähinnä sitä makoilua toisen tehdessä). Jetta ei lähtenykään enää ilman apua mettään maalimiestä ettimään. Tai lähti, mutku ei heti löytäny, palas takasi. Oli vissiin liian kaukana se ukkeli näin aloittajalle. Makoilu toisen tottistellessa on sujunut yllättävän hyvin.

Jetta on edelleen jatkanut sohvasurffausta Maijan luona, ja mikä helpotus ja hermolepo se on ollutkaan meidän kotielämälle! Silla on ollut meillä vaihdossa, mutta se on niin ylikiltti, että siitä ei ole vaivaa. Ja kun meillä oli Pyryn kanssa jälleen kerran taas yks himotappelu jostain mitättömästä asiasta, Silla meni lohduttamaan parkuvaa Pyryä ja Pyry silitteli sitä nätisti. Hyvä Silla, hyvä Pyry ;) 

Eilen käytiin Salmilompolossa retkellä ja mie tuumasin Jetalle, että ei mentäis enää uimaan, kun vedetkin on jo niin kylmät. Pistin sen kettingillä puuhun kiinni. Jetta oli sitä mieltä, että uimakausi jatkuu vielä, rynnisti kettingin päähän ja naps vaan meni Hurttavaljaat poikki. Kettinki ei kuitenkaan katkennut, eikä koiran kaula (onneksi oli ne valjaat eikä panta). Nyt on sitten ongelma: oon luvannu Jetalle hienot Vänttisvaljaat heti TVA-arvosta. Pitäiskö syödä sanani ja luvata ne mistä tahansa tittelistä ;)) Eli ei muuta kuin peukut ja varpaat pystyyn lauantain BH-koetta varten ;)

Muuta pientä vapaamuotoista puuhastelua Jetan kanssa:

Video: Jetta temppuilee

Video: Montyn ihmisestehyppy ;)