Illalla pieni treeni Jetan kanssa ihan kotipihalla. Meni sentään vähän paremmin kuin edellinen treeni, mutta siihen nyt ei paljon vaadita. Aloitin maahanmenoilla ja paikkamakuun alkeilla. Tällä kertaa muisti maahanmenon aika hyvin. Kestoa harjoiteltiin vasta pikkuhiljaa, niin että poistuin n. 5 askeleen päähän ja palailin palkkailemaan. Välillä meinasi alkaa vinkumaan, mutta äkäinen katse onneksi vaiensi ääntelyn.

Kakeja pari vaihtoa i-s-m-s-i-m sekä maasta vielä istumaan. Ei pakitusta ollenkaan ja ihan hillityt vaihdot.

Seuruussa tällä kertaa teemana rauhallisuus ja itsehillintä... Ensin perusasentoja, joista suurin osa ihan ok. Välillä jää vähän taakse. Sitten lennosta seuruupätkiä, jotka käsittääkseni olivat ihan hyviä ja suht rauhallisia, ilman ylimääräistä kohellusta (näin luulen, avustajaa kun ei ollut sivusta katsomassa). Erikseen vielä käännöksiä. Oikeaan käännöstä piti hieman avustaa ohjaamalla, muuten kääntyi väljästi ja vinosti.

Liikkeestä seisominen. Näin ikkunaan heijastuvasta kuvasta, että seisahtuminen oli ihan hyvä, joskin hieman vino vasemmalle. Palasin palkkaamaan namilla ja kehuin vielä paikallaan seisomisesta.

Yksi luoksetulo sivulle asti. Varmuuden vuoksi otin pienellä käsivihjeellä perille, en tiedä olisiko muuten tullut.

Lopuksi ruutuun juoksu paristakymmenestä metristä. Hyvin juoksi, vaikkakin loppumatkan meni pomppimalla. Ruudussa oli iltaruoka palkkana, mutta Jetta ei tajunnut, että sen voi syödä, vaan meni seisomaan ruutuun ja pyöritteli päätä, että missä se pallopalkka oikein viipyy.