Koska on tylsää olla kahden uhmaikäisen paha huoltaja, päätin järjestää Jetalla tänään kivan toimintapäivän :) Käytiin ensin lenkkeilemässä metsässä ja joen rannassa pari tuntia. Jatkettiin sitten pyörälenkillä laavulle eväsretkelle. Mentiin oleilemaan arkitottelevaisuusryhmän reunamille ja harjoittelemaan sitä rauhassa oloa. 

Tokot illalla kotipihalla. Ohjatussa vasen, kapula jo 5 m päässä sivulla ja aavistuksen takanakin. Luulen, että tässä voi kasvattaa etäisyyksiä nopeammin kuin kuppitreenissä, toivon ainakin niin. Homma pitäisi jo olla aika lailla tuttu. 

Idarin tapainen, vaikkakaan kuvio ei sääntöjen mukainen. Aioin ottaa S-I-M, mutta eka seisominen meni istumiseksi, uusittuna ok. Palkkasin jokaisen asennon. 

Kaket. Sarja seisomisesta alkaen, alkoi hyvin, mutta jossain vaiheessa tuli jumi, oisko ollu maasta istumaan, jossa eka käsky ei toiminut. Pakitutin vähän ja otin uudestaan, ok. 

Illalla tunnari sisällä. Oli kai liian hyvät namit tai liian nälkäinen koira, kun se ryntäsi syömään kapuloiden ympärille ja samalla heitti kapulat sekaisin. Oikea oli ihan kiinni toisessa kapulassa, haisteli niitä tovin ja meinasi ensin nostaa väärän, mutta muuttikin mielensä, hyvä! :)

Minuutin verran paikkaistumista ruokakupin ääressä.

Tänään pääsi käymään pari räksytyskohtausta, mutta meno on aika paljon rauhoittunut :) Hyvä puoli on se, että tilanteita on aika helppo ennakoida ja käskeä Jetta makoilemaan. Toivottavasti tilanne kehittyy vielä parempaan päin! Olen joutunut ottamaan Jetan pari kertaa hihnaan, kun tiedän, että odotettavissa on ryntäys, niin nyt se sitten väistää sitä hihnaa...

Ai niin, oliko nyt joku vappu? Eipä tullut vietettyä mitenkään.