Jetta pääsi aamusta agilitaamaan Maijan kanssa. Kylläpä siinä Jetassa oli taas vauhtia! Päiväksi meille jäi hoitoon vielä pikkuinen Silla-sheltti, joka on kyllä aika söpöliini.

En jaksanut lähteä mihinkään varsinaista treeniä varten, niin otin sisällä pientä juttua. Kosketusalustaan yritin ottaa kestoa, kannattaisi ottaa isompi alusta, pienellä tuppaa menemään säheltämiseksi, kun tassu ei kohtuudella osu alustaan, saati pysy siinä. Eteen - sivulle - eteen jumppailua. Ei tule sivulta eteen ilman käsimerkkiä. Eihän se nyt tuollaista liikettä tietty tarvi, mutta voisi se silti tulla eteen käskyn kuultuaan.

Kakevaihtoja - pakittaaaaaaa... Istumisia. Kaksi seuraamisesta (parin askeleen jälkeen vain tosin) ja se istui molemmilla kerroilla. Heh, nythän mie voin sanoa, että Jetta osaa liikkeestä istumisen, kun se teki sen kaksi kertaa :D

Tunnarikapulan piilotus vielä erikseen illalla pihalla. Tosi nätisti etsi ja palautti. Ruokapalkka tietenkin. Milloinkahan uskaltaisi yrittää lisätä hajuttoman kasan tunnariin? Tarvis varmaan konsultoida jotakin osaavampaa, kun itse en ole tuolla tyylillä opettanut aiemmin. Enköhän mie saa sen tunnarin pilattua, olipa tyyli mikä tahansa. Toistaiseksi vaikuttaa kuitenkin vielä lupaavalta :)