Ongelmat kasvaa kuin sienet sateella. Uusin ongelma on hyppynouto. Jo monena perättäisenä treeninä Jetta on kiertänyt hyppynoudon palautuksessa. Tänään vasta kuitenkin uskoin, että se on oikeasti ongelma tai ainakin siitä voi tulla sellainen. 

Hallilla Annikan kanssa. Pieni lämmittelyseuruu ja liikkeestä istuminen, joka meni hyvin. Palkkasin lelulla, kun olin palaamassa luo.

Ruutu. Pitkältä matkalta lähetys ja reunalla häiriömerkkejä. Meni sivusta sisään, mutta muuten hyvä. Otin seisahtumisen lähempää. Ja vielä kerran vauhtiruudun pitkältä matkalta. Erikseen loppukuvio.

Hyppynouto siis on nyt surkeassa jamassa. Jankkasin sitä kymmenen kertaa. Autoin reilusti ja vaikka mitä. Otin myös pelkkää kutsuhyppyä. Jos otin tavallisesti ja sanoin paluumatkalle hyppykäskyn liian aikaisin, jätti sitten kapulan sinne. Tuli siinä muutama onnistunutkin toisto. A-pu-a.

Kaket. Etäisyyttä alle 10 metriä. Koko sarja istumisesta alkaen.  Eka vaihto ok, lopuissa jotain häikkää. Ylimääräisen maahanmenon taisi tehdä johonkin kohti. Maasta seisomaan ei taaskaan noussut ekalla käskyllä, joten kävin vähän masusta avittamassa.

Uudestaan hyppynouto. Kiersi taas! Taas jankkausta.

Tunnari. Vieraat verkon alla ja oma verkon päällä klo 12. Nuuski ensin klo 1 kapulaa ja otti sitten sen oman oikean. Enää tarvis saada nuuskimaan se loppurinki ja rivimuodostelmaa ei uskalla vielä edes ajatella.

***

Käytiin Pyryn ja Jetan kanssa tänään mustikassa. Pyry on siitä hyvä mustikkakaveri, ettei tarvitse ainakaan olla liian kauan marjastamassa ;)