Jetan kanssa kahdestaan hallilla.

Aluksi peilin edessä namipalkalla eteenistumisia ja sivulletuloja. Välillä suoria, välillä vinoja, välillä ei tapahtunut mitään... Varmaan pitää siirtää se peili välillä johonkin toiseen paikkaan, ettei kohta Jetta osaa tehä juttuja vain yhteen suuntaan yhdellä seinällä hallia ;)

Pieniä seuruupätkiä. Yksi maahanmeno liikkeestä, meni hyvin maahan, mutta aavistuksen vinoon oikealle, joten sanoin "hyvä", mutten palkannut ja otin uudestaan. Uusi yritys meni hyvin, myös oottaminen ja loppuperusasento. Nami oottamisesta, lelu lopuksi.

Hallin poikki suora luoksetulo. Kävin palkkaamassa myös odottamisesta. Ihan aavistuksen otin askelta oikealle, kun näytti, että tulisi muuten suoraan sivulle, mutta ihan pieni apu entiseen verrattuna.

Sitten seurasi tämän treenin katastrofiosuus. Jetta oli (kai) unohtanut kiertämisen kokonaan. Ensin yritin kierrättää roskatynnyrin ympäri, yhden kierron osasi, mutta toista ei enään. Ajattelin, että en auta liiaksi, vaan yritän saada Jetan itse ajattelemaan. Jetta meni ihan sekaisin, ensin istui, sitten meni maahan ja alkoi vinkua :( Ei auttanut muu kuin odottaa, että vinkuminen lakkaa. Päätin, että 10 sekuntia pitää olla hiljaa, ennen kuin jatketaan hommia. 12 iäisyyden tuntuista minuuttia piti oottaa, ennen kuin oli 10 sekuntia hiljaa. Meinasi jo loppua hermo ja olin lähtemäisilläni kotiin. Ajattelin pelata varman päälle ja ottaa ison kartion kiertokohteeksi, se on ollut aina ennenkin. Mutta jotenkin se kiertohomma oli nyt kokonaan jumissa. Kerran kiersi, mutta sitten tuli jumi. Ei sentään vinkunut kuitenkaan enää. Sitä piti sitten jankata sata kertaa. Sen verran sujui, että sain yhden stopin tehtyä, yhden suoran kierron vielä ja se siitä. Olipa tuoki taas idiotti homma. Ei ois kannattanu vissiin noin kauan jankata.

Noutoa. Olin huomaavinani, että viime reenissä varasti aavistuksen noutoon. Joten nyt aioin oikein varmistaa asian. Ja varastihan se nytkin. Kielsin, enkä päästänyt noutamaan itekseen. Ja kas, ei se pikku pupsi nyykähtänytkään kiellosta. Hain itse kapulan ja heitin uudestaan ja hoin kaikkia hämäyskäskyjä, mutta enää Jetta ei mennyt lankaan, hytkyi kyllä, muttei varastanut. Sitten kun lopulta sai tehdä noudon, se oli oikein hieno! :)

Kakeja läheltä, namilla. I-s-m-s-i-m ja vielä m-i, olipa hyvät, kerrankin!

Lopetettiin tunnarijuttuun. Vein piiloon kapulan, jonka Jetta sai hakea. Löysi pienen etsimisen jälkeen, palautti hyvin (tosin heitti kerran matkalla kapulan takahampaisiin), mutta tipautti kapulan minun jalkoihin. Kun palkkaa ei kuulunut, nosti kapulan nätisti ja palautti loppuun asti. Pari pallon heittoa ja siinäpä se.