En päässyt tänään(kään) treenaamaan, joten ihan vaan pikkujuttua Jetan kanssa sisällä. Eteenistumisia ja siitä sivullesiirtymisiä (edestä sivulle onkin jotakin ihan uutta Jetalle). Tunnarikapulan pitoa (joka onkin iiiihan eri asia kuin "oikean" kapulan pito, näköjään). Kapulan nostoa maasta, rauhallista pitämistä edestä ja askeleen verran "noutoa", eli luovutuspaikkaan tuloa minun peruuttaessa.

Kakevaihtoja, istumisia, seisomisia ja maahanmenoja. Niin uskomatonta kuin se onkin, Jetta teki jokaisen asennon ihan oikein! Ei nyt lasketa tässä yhteydessä sitä pikku peruutusta. Jetta oli juuri syönyt ison satsin iltaruokaa, eli oletettavasti masu pullollaan. Onko se syötettävä ähkyyn ennen jokaista treeniä, heh-heh?

Erikseen on vielä mainittava, että sivusta seurannut Mitzu teki myös jokaisen kakevaihdon ihan oikein, vaikka sillä on itsellään eri käskyt ja vaikka en ole Jetan käskyjä tietenkään Mitzulle opettanut, enkä edes käyttänyt käsimerkkejä, joista Mitzu olisi voinut katsoa. Huokaus. Mitzu jo osaa opettamatta sen, mitä Jetan kanssa olen tahkonnut puolitoista vuotta, sen vieläkään osaamatta juttua oikein.