Varsinainen monitoimipäivä. Heti aamusta hierojalle (siis mie :) ja voi hyvät hyssykät sentään, mitä jumeja :o Ei ihme, että on selkää ja päätä särkenyt muutaman viikon putkeen. Siitä sujuvasti Maijan ja lauman kanssa puolisentoista tunnin reippailulle. Ja homma jatkuu.

Hallille. Jetta treenasi agia ensin Maijan kanssa. Ovat hyviä! On videonpätkäkin. Olivat niin nopeita, etten ehtinyt kamerani kanssa perään :D Ja siellä sitä remonttikamppeiden ja melskeen keskellä mentiin :)

Video: Jetta ja Maija agi.

Välissä pientä lenkkiä, sitten toko-kokous. Anomme piirinmestaruus ja kv-tokoa Pelloon 30.10.2011.

Kokouksen jälkeen Jetta-tokoilua ja pienen miehen uniajelut, sillä oli koko päivän mukana, eikä malttanut nukkua. Niin ja Maijakin siinä reenaili omien koiriensa kanssa.

Hallin pihalla siis Jetan kanssa. Seuraamista, Maija liikkuroi. Eka otti vähän häiriötä, mutta tasoittui ajan myötä.

Liikkeestä isuminen. Itse en tietenkään nähnyt, mutta Maija sanoi, että oli paras hänen koskaan näkemänsä liikkeestä istuminen Jetalta! 

Ruutu kaukaa. Pysäytin. Hienosti keskelle! Lelu. Uudestaan, vauhdista palkka.

Kiertojen kanssa stoppeja. Eka seisahtuminen sikalöysä. Ei palkkaa. Toisella yrityksellä heti käskyn myötä lelu, oli parempi. Maahanmeno oli tosi hieno jarrutus. Vielä palkaksi pelkkä kierto. 

Kaket. Pyry oli vaunuissa ihan takana, Jetta otti hirveästi häiriötä. Piti toistella käskyjä ja kun ei noussut maasta seisoman eka käskyllä, ystävällisesti palasin Jetan luo ja autoin masusta. 

Tunnari. Kasa vasemmalla, Maija vei oman ja peitti. Ei hetsannu hirveästi. Jetta mielestäni rekisteröi kasan ja hetken pelkäsin sen menevän kasalle, kun ei heti löytänyt omaa, mutta etsikin sitkeästi ja löysi. Vauhdista palkka.