Tänään reenailtiin Jetan kanssa vähän uusia juttuja, ja kylläpä se olikin kivaa! Meille kummallekin :) Vielä kun Sami ystävällisesti vei Mitzun siksi aikaa lenkille, niin saatiin kerrankin touhuta pennun kanssa rauhassa ilman Mitzun häiritsevää räksyttämistä (joka myös kiihdyttää Jettaa).

Sisällä opeteltiin kosketusalustaa. Aika hyvin tassu sattuu jo alustalle, mutta välilä menee piuhat solmuun ja Jetta jää istua tököttämään. Ulkona otettiin ensin namilla ohjaten seiso-istu kakevaihtoja. Menivät ihan mukavasti, käytin käskysanojakin, vaikka ei se taida niitä vielä osata. Sitten otettiin namiseuruuta ja sivulletuloja. Ihan ok, paitsi namiseuruu pompahtelevaa. Keskittyi kuitenkin hyvin, vaikka pihalla joku oli hitsailuhommissa. Sitten leikittiin seisahtumisleikkiä. Huomasin, että sain namilla Jetan paremmin kulkemaan suurin piirtein sivulla (ei ole tarkoituskaan seurata, mutta helpompi, jos on sivulla), sitten pyörähdin eteen, käsky (vaikka ei se taida tässä vaiheessa paljon hyödyttää) ja pallonheitto. Jetasta tuo oli huisin hauska leikki. Palautti palloakin kivasti käteen, mistä vaihtopalkaksi nami. Sitten opeteltiin myös kiertämistä, pyykkitelineen tolpan ympäri. Muutaman toiston jälkeen oikealta puolen kierto vaikutti jo aika hyvältä, pallon heitto palkaksi aina kiertämisestä, mutta vasen puoli oli paljon hankalampi. Täytyy muistaa reenata kumpaakin puolta tasapuolisesti.

Käytiin myös pienellä retkellä. Retken päätteeksi Jetalla tuli tassun pohjasta verta. Pesin tassun ja verentulo loppui, enkä oikeastaan löytänyt kohtaa, josta veri oli tullut. Toivottavasti ei alkaisi aristaa jalkaa. Huomenna mennään Rovaniemelle jälkitreeniin, jos Jetta on kunnossa.

P.S. Voiko olla sattumaa, että yhtä aikaa meiltä on hajonnut sekä dvd-soitin, että toinen tietokone. Kai se voi olla sattumaakin, mutta harmittaa silti :(