Hallin pihalla illalla Annikan kanssa, mäkäröitä ihan hulluna, meinas henki mennä. Lupasin eilisen jälkeen olla Jetalle kiltimpi, enkä retuuttaa sitä enää turkista, mutta joduin jo heti tänään perumaan lupaukseni, koska se yritti nostaa koipea (siis oikeasti!!!) sisällä meidän kaverien luona ja yritti samaa vielä uudestan hallilla. Siitä sisäyrityksestä sai kyllä melkoisen rökityksen, koska mitään idiootimpaa ei ole olemassa kuin kuseksia sisälle. Eikä sillä ollut edes hätä, koska oli juuri ennen sisälletuloa käynyt ja ulos heitettyään ei tehnyt mitään. Joko sillä on tulossa juoksu tai sitten se on muuten sekoamassa :o Mistään tulehduksesta en usko olevan kysymys, koska kotona ei ole lurkkinut sisälle.

Asiaan. Ihan pieni seuruu kehänauhan reunaa pitkin. Meni hyvin, palkka.

Olin joutua jo toisen kerran tänään perumaan kiltteyslulpaukseni, kun liikkeestä istumista piti yrittää vissiin viis kertaa ennenkö se onnitstu :(( Eka kerralla kyttäsi ruutua, kun olitiin lähellä, mutta muiden kertojen syy jäi hämärän peittoon. Onnistui sitten niin, että annoin pienen lisäavun vilkaisemalla.

Jetta tutustui eka kertaa eläissään ruudun nauhoihin. Ei ollut niistä moksiskaan, myös merkit erit kuin ennen. Mutta! Nyt kun ruutuun pysähtymistä on alettu harjoitella, se jäi ihan itsekseen seisomaan ruudun eteen! Siis tuleeko se ennakointi mukaan jo ensimmäisestä pysäytysyrityksestä lähtien? Pakko kai sitä on joskus reeneissäkin pysäyttää, että tietää, toimiiko stoppi etäältä. Myös maahanmenoa ruudussa testasin, toimi, vaikka ensin olikin kai loikkaamaisillaan johonkin ihan muualle.  Ai niin ja eka virittelystä karkasi ruutuun, täytyy muistaa pitää vähän kiinni, kun tekee virittelyä.

Ruudun jälkeen liikkeestä istuminen uudestaan, ja toimihan se!

Kaket kisamaisesti. Ei päivää, ettei uutta virhettä! Nimittäin nyt teki kaikki muut käskyt hyvin, suoraan ja EKA käskyllä, MUTTA ensimmäiseen maasta istumiseen tarvittiin kolme käskyä, joka kai sinänsä oli olisi ollut jo nolla kisoissa. Pakitti vähän. Lysy loppuperusasento

Tunnari lopuksi. Ei ongelmaa, koska vieras kasa oli niin korkean verkona takana, ettei sillä ollut mitään mahista päästä käsiksi niihih. Palautus nätti. Myös sivulletulo.

Paikkamakuuta ei raskittu ottaa, koska niitä ötököitä oli niin hillittömästi! Eilen muuten otettiinkin, unohdin vain kirjoittaa siitä. Kymmenisen minuuttia, ei ongelmaa.

Ja tänään ammuttiinkin Jetalle. Oli tainnut jäädä parina viikkona väliin. Eihän se siihen reagoi, mutta hyvä muistaa tuo meidän kerran viikossa -tapa, ettei tulekaan ongelmaksi.