Illalla kotipihalla, ohjattu, oikea 6 metrissä. Kun haukkasin henkeä käskyn antoa varten, Jetta kääntyi merkillä vasemmalle. Eli sinne, minne on tehty kaksi viimeistä päivää. Eli kannattanee kuitenkin ottaa tasaisesti vuoropäivin kumpaakin suuntaa, vaikka tuntuisikin toinen suunta (oikea) olevan vahvempi. Laitoin takaisin keskelle merkkiä ja lähetin oikealle. Hyvä ja vauhdikas.

Sisällä tunnari. Otin perusasentoja ja pientä seuruutekniikkaa ennen tunnaria, että sais vähän rauhoittumaan Jettaa (näki että ruoka tulossa, ja alkoi kiihtyä, on sillä ainakin taas nälkä, yes!). Jetta kyllä bongasi heti oman, mutta jatkoi nuuskimista, oli vähän liian hätäisenä, enkä nähnyt, ottiko suuhun väärää, mutta tohotti ainakin kovasti. Lopulta kuitenkin nosti ja luovutti oikean. 

Eilen tunnarissa (sisällä) lähti palauttamaan väärää. Tiputti sen kuitenkin heti ja nosti oikean suuhun. Annoin yhden  namin palkaksi (vaikka en ole varma, olisko se sitäkään ansainnut), kun kuitenkin lopulta toi sen oikean, mutta ruuan sai palkaksi vasta paikkaistumisesta.  

Onkohan tullut otettua muutama ohjattu tai tunnari liikaa, kun poikaki kävelee kotona vastaan kapula hampaissa? ;)