Iltamyöhäsellä hallilla Maijan kanssa. Omaa ja Jetan mielialaa kohottaakseni aloitin pienellä temppuilulla. On taas ollut suht kärkeviä yhteenottoja Pyryn kanssa käyttäytymissääntöjen noudattamisesta, joten pää kaipasi nollaamista.

Jetta hinkui hulluna ruudun suuntaan, niinpä lähetin sen sinne lennosta ja sinnehän se meni! Maija palkkasi. Pari lähteystä lähempää, ok, hyvä asenne ja vauhti. Väliin temppuilua. Vein Jetan merkille ja lähetin ruutuun, niin ei.... :( Muutama loikka ja jumi. Tuntuu tuo jumitus nyt tällä(kin) hetkellä liittyvän erityisesti merkin jälkeisiin tapahtumiin. Jetta tuli minun luo, olin hetken hiljaa, ja kuiskasin: "Missä ruutu?", niin sitten se yhtäkkiä juoksikin sinne tuhatta ja sataa.

Ohjattu, vasen. 7,5 metriä. Pari lähetystä merkiltä namikupille. Hyvä! Merkin näyttö ja lähetys merkille, oli epävarma ja huono. Jäi huonosti seisomaan merkille. Kehuin kun katsoin olevan tarpeeksi lähellä merkkiä, ja Jetta tulkitsi sen vapautukseksi ja tuli pois. Kävin näyttämässä merkin uudestaan ja lähetin merkille ja vasemmalle. Nyt ok.

Oli tarkoitus ottaa pelkkä liikkeestä istuminen, mutta jostain syystä se jäi seisomiseksi, vaikka olin huolellinen valmistelussa ja käskynannossa. Toisella yrityksellä ok. 

Kotona ruokakupilla paikkaistuminen.