Tänään on Mitzun juhlapäivä. On nimittäin 9-vuotissynttärit! :) Vietimme synttäreitä ehkä vähän tylsästi (?) käymällä reeneissä Rovaniemellä. Vaikka kuka tietää, se taitaa olla kaikista mieluisin juttu itse sankarille ;) Perinteisen ruisleipä-koiranmakkara-synttärikakun tekeminen taisi nyt jäädä viikonlopulle, koska reissussa meni niin myöhään.

Mitzu otti kimppareeneissä seuruuta, luoksetulon, hyppynoudon, kaket ja tunnarit sekä lopuksi paikkaistumisen. Kaikki muut menivät hyvin, paitsi luoksetulossa Mitzu meni viereisestä koirasta ihan sekaisin (luuli, että käsky tuli sille, ja lähti tulemaan luoksetulossa omia aikojaan). Siitä se meni sekaisin, ja juoksi ensin läpi, sitten makasi kun olisi pitänyt seisoa ja seisoi kun olisi pitänyt maata ja sitten alkoikin jo toistojen myötä ennakoida pysähdyksiä. Sain sitten yhden hyvän seisahtumisen ja ajattelin, että antaapa olla, ensi kerralla sitten paremmin :) Muut jutut menivätkin oikein hyvin.

Jettakin pääsi kentälle vähän urheilemaan. Sivulletuloja, namiseuruuta, tunnarin piilotusta, istu-seiso kakevaihtoja, seisahtumisleikkiä ja metallinouto. Sen verran muut koirat ja ihmiset aiheuttivat häiriötä, että täytyi mennä kentän toiseen päähän ja lopulta pitää Jettaa myös jonkin verran hihnassa, kun se pallon kanssa huitelu toisinaan vie mennessän ;) Toisaalta, tänäänkin Jetan tärkeä tehtävä alkoi reenien jälkeen, kun jäätiin istuskelemaan kentän laidalle seuraavan ryhmän reenien ajaksi. Jetta oli levoton ja vinkui jonkin verran, mutta ei sentään riehunut. Muutaman kerran haukahteli, mutta kun siitä muistutti, niin oli aika kiltisti.

misynt.jpg
Mitzu 9 vuotta.

jemisy.jpg
Mitzu 9-v ja Jetta huomenna 7 kk :)