Eilen hallilla eka kertaa kuukauteen (juoksun jälkeen). Mikään ei onnistunut. Paitsi tunnari :D Jetta ei nyt pääse millään merkiltä eteenpäin, koskee sekä ruutua että ohjattua. Ottaa ehkä loikan pari, mutta jämähtää siihen. Mikä onkaan oivallisempi hetki unohtaa kaikki tokossa siihen asti oppimansa kuin kaksi päivää ennen kisoja? Haluaisin perua koko kisan, mutta en viitsi, koska olemme piirmest joukkueen ainoa yläluokan koira.

Oli treeniseuraa ja vieras liikkuri (jonka läheisyys aiheutti Jetalle lysyynmenon).

Paikkaistuminen (muut makasi) ok.

Seuraaminen, kivaa, vain lyhyt pätkä.

Zeta M-I-S, epävirallisesti. Eka pätkä hyvin, mutta kun tokapätkällä meni maahan kun olisi pitänyt istua, meni lukkoon ja lysyyn. Aika monta toistoa ennen kuin onnistui.

Luoksetulo, Maijan ja minun väliä laukottamalla. Jetalla oli kivaa, juoksi täysillä ja teki hyvät stopit.

Ruutu. Kuten sanottua, ei merkiltä eteenpäin millään. Vaikka toinen oli hetsaamassa ruudun takana.

Välissä viilentelykaket ja sitten vielä ruutu niin, että kutsuin ite ruutuun, tuli sentään kutsusta.

Tauko.

Ohjattu oikea. Merkkivamma jatkuu.  Ei lähde merkiltä kuin 1-2 loikkaa. Ja siihen jämähtää. Kävin näyttämässä kapulan, niin sitten hyvä.

Hyppynouto. Kooma jatkuu. Hyppää hyvin yli, mutta jämähtää siihen. Ei mitään meininkiä noutaa. Noutokäskyllä ok nouto, mutta ei niin innokas kuin yleensä. Muutama vino kulma. 

Tunnari. Ainoa päivän ilonpilkahdus ja yllätys. Pysäytyin ennen kapuloita (ja varasti ennen käskyä), mutta oikein hyvä haistelu ja oman löytö. 

Lopuksi temppuilua.

Onpa ahistavaa tuo merkkivamma. Olen kyllä paljon nyt palkannut merkistä, eikö siitä kivalta merkiltä haluta enää lähteä. Vai onko se unohtanu, että tehtävä voi jatkuakin vielä merkin jälkeen. Se on kuitenkin ihan kuutamolla koko koira aina merkin jälkeen, sama vaikka seuraava käsky olisi hepreaksi, yhtä paljon se tuntuu siitä käsittävän.