Aamusta taas raviradalla perheen kanssa.

Mentiin vähän kauemmas kuin tavallisesti, kun oli lenkkeilijöitä paljon liikkeella. Se olikin viisas veto, koska hetken päästä tavallisessa reenipaikassamme parveili iso porotokka. Tämä oli namiton treeni, koska juuri ennen aloitusta havaitsin niiden olevan homeessa. Paitsi kuivamuonaa oli.

Ruutu. Samantapainen homma kuin eilen. Lähempää kutakuinki ok, mutta merkiltä asti kun lähetin, niin otti 2-3 laukka-askelta ruudun suuntaan ja jämähti siihen. Käytiin sitten yhdessa leikkimässä lelulla ruudussa, ja juostiin poispäin, käännyin ja lähetin, niin johan meni ruutuun. Palkkasanalla ei tajunnu ottaa ruudussa olevaa lelua, joten heitin lelun perään. Erikseen loppuosa.

Tunnari. Otettiin kokonaan uudet, kun edelliset oli olleet monta kertaa käytössä. Pysäytyin ennen kapuloita ja annoin yhden namin. Päästin haistelemaan, meni ensin yli ja harhaili ympräistössä pienen hetken, kuitenkin hyvin haistellen. Kun pääsi riville asti, haisteli hyvin ja toi oman. Palkkasin poikkeuksellisesti vauhdista lelulla. 

Kaket, namilla läheltä, ok. Yksi vaihto kauempaa + lelupalkka. 

Liikkeestä seisominen pallopalkalla.