Tänään on valtakunnallinen koiran päivä. Joten kai sen koiran piti päästä reenaamaan. Illalla hallilla itekseen.

Aiheena ruudun vauhti, zeta ja hyppynouto. 

Ruutu. Olin pyhästi päättänyt, että reenaan ruudusta tänään vain ja ainoastaan vauhtia ja asennetta. Vaan kuinkas kävikään? Viritin liikkeen aluksi sekä ruudun että merkin (yleensä vain merkin). Lähetin merkille, jossa  pallo. Hieno. Uudestaan merkille ilman palloa (hieno) ja siitä ruutuun. Juoksi miljoonaa ja upeasti ruutuun, ja minä en palkannu, koska en saanu PYSÄYTETTYÄ sitä ruutuun! Siis pysäyttämisen ei pitänyt kuulua ohjelmaan tänään missään vaiheessa. Voi tsiisus. Sitten Jetta vähän hämääntyi ja laukkoi hetken ympäriinsä. Jouduin ottamaan useita toistoja lähteykseen, että sain sen pysäytettyä keskelle.... Ehti jo vähän turhautua ja pelkäsin, että jämähtää, mutta onneksi ei! Kuka ääliö käski alkaa hinkata keskustanhakua vauhtireenissä. Mur! Otin sitten muutaman toiston suorapalkalle ruutuun, että sain vauhtia ja varmuutta. MUISTA reenata ruudun keskustaan pysähtymistä ERIKSEEN!!!

Zeta. Ilman merkkejä. M-S-I. Ok asennot, palkkaa myös seuruusta. Jopa istu onnistui. Seisomisessa pyörähti vähän sivuttain, otin sen uudestaan. 

Hyppynouto. Joku oli sosialisoinu tokohypyn hallilta?! Otin sitten agi-muurin palikoilla. Yksi eteenistumiseen asti ja toinen vauhtipalkalla. Hienot.