Huh, reeni jäi ihan iltaan ja olin niin poikki, etten olisi millään jaksanut lähteä treenaamaan, mutta kävinpä kuitenkin lähipihalla. Hyvä että tuli lähdettyä, sillä Jetta oli hyvä ja tuli onnelliseksi treenistä, semminkin kun tänään ei ollut muuta lenkkiä kuin uimareissu makkaranpaistoretkellä. Liian kuuma lenkkeilyyn :(

Ensin liikkeestä istumista. En ottanut virittelyleikkiä ollenkaan, vaan aloin suoraan namin kanssa. Olen ottanut istumisessa käyttöön alkuvirittelyn, joka kertoo, mikä liike on tulossa. Jertta istui tosi hyvin vapaasta liikkeestä ja yllätykseksi myös seuruusta! :) Ensin yhdestä ja sitten myös muutamasta askeleesta. Kävelin kyllä aika hitaasti. Katsoin näyteikkunasta, niin ei tarvinnut kurkkia, istuuko.

Luoksetulon treenaamisen ongelma on, kun en ole yleistänyt kiertoa tarpeeksi, eikä Jetta osaa kiertää muuta kuin hallitörpön. Nytkin alkoi turhauttaa, kun en saanut kiertämään niin hyvin, että olisin päässyt treenaamaan seisahtumista. Yritin kierrättää sähkötolppaa. Sen sijaan Jetta kiersi mm. kaivonkannen, hyppäsi hyppyesteen, josta meni vielä ruutuun alustalle. Noh, luovuudesta ei pidä sakottaa :) Otin ensin eteenistumisia. Sitten luoksetulon eteenistumiseen asti, mutta tuli vinoon. En hyväksynyt, vaan otin uudestaan ja osasihan se tulla suoraankin! Vielä yksi, jossa palkka vauhdista.

Ruutu. Juoksi ensin kohti hyppyestettä, sitten kohti ruudun sivua, mutta koska kuitenkin korjasi itse ja meni edestä sisään, palkkasin.

Hyppynouto. Otin ensin pitoa ja mikä siinä nyt lienee, ettei Jetta pidä tiukasti, vaan lupsauttaa helposti takahampaisiin kapulan. Otin yhden kutsunoudon, palkkasin namilla. Sitten heitin kapulan ja normaali hyppynouto. Meni tosi vauhdikkaasti kapulalle ja samoin takaisin, hyvä hyppy ja hyvä luovutusasento, joten palkkasin ruhtinaallisesti lelulla.

Pieni paikkamakuu siksi aikaa, kun vein kamat pois. Kun otin perusasennon, ei noussut suoraan makuusta, vaan teki pienen lenkin takaani. 

Eilen käytiin näyttelytreeneissä :D Jetalla on sunnuntaina näyttely Oulussa. Kanssakilpailijat vaviskoot, kun Kaunis-Jetta astuu kehään ;)


- Kiva kun kuitenkin treenattiin, vaikka olikin kuuma, tuumaa Jetta.


Enksoo aika cool?


Pyry kävi uimassa :) Jettakin kävi, mutta siitä ei saa kuvaa. Tai pitäis olla pitempi putki ;)