Onpas taas hienoa olla vuotta vanhempi :D Sen kunniaksi otettiin Jetan kanssa kahdet tokot, joista toiset Rovaniemellä. Päivä meni kaupungissa shoppailureissulla, ja otin Jetan mukaan, että jos Pyry sallii, käydään tutustumassa kisakenttään. Ja päästiinhän me sinne (kiitos lapsenlikalle ;) Toki olin siellä ihan yksin ja ilman liikkeenohjaajaa.

Otin seuruuta. Palkkailin lyhyitä pätkiä.

Liikkeestä maahanmeno, oli hyvä.

Luoksetulossa palkkasin taas stopista lelulla, ja nyt Jetta jo vähän ennakoi pysähdystä. Kun en ole suoria ja vauhtiluoksetuloja ottanut ollenkaan, sillä on kyllä näköjään välitön vaikutus vauhtiin. Saapa ainakin helpommin pysäytettyä, kun nyt ei sitten pysähtyisi jo itse ennen käskyä. 

Liikkeestä seisominen, otin tahallani pitkän alkuseuruun ja se teki mokoma taas itse jonkun asennon siihen kesken kaiken. En nähnyt oliko se seis vai maahan. Itse seis, sitten kun käskyn annoin, oli hyvä. Heti vapautus pallolle.

Nouto. Tässäkin kun olen nyt ottanut paljon (liikaa?) kokonaista liikettä, se on vaikuttanut vauhtiin. Toisaalta ei murahda nyt kapulalle, mutta toisaalta vauhtikin on kovasti hidastunut. Ja edelleen tulee epämääräiseen paikkaan eteen ja siitä huonosti sivulle, vaikka olen mielestäni sitä kyllä erikseen harjoitellut tsiljoona kertaa.

Kaket. Vain yksi maasta istumaan nousu, ja koska se oli hieno, pallopalkka.

Paikkamakuuta kolmisen minuttia, että olin piilossa. Ok, vähän pyöritteli päätä, mutta oli hiljaa. Kävin välillä kehumassa, poistuin vielä ja kohta palasin. Vapautus ja autoon.

****

Toinen treeni vielä illalla hallin pihalla. Piha oli täynnä populaa huomisia näyttelyjärjestelyjä hoitelemassa. Lisäksi oli kaksi reenikaveriakin paikalla. 

Seuruuta otin niin, että tahallani pyörin aivan toisten koirakoiden jaloissa, että tulee ainakin häiriötä. Välillä piti muistuttaa, kun unohtui ihailemaan maisemia. 

Liikkeestä maahanmeno koko liikkeenä, liikkeenohjauksella. Ok.

Luoksetulo, palkka stopista. Kohta täytyy alkaa ottaa myös suoria, ettei se vallan ala ite stoppailemaan.

Liikkeestä seis, palkkasin heti stopista. Hyvä.

Nouto. En oikein muista, miten tämä meni. Kaiketi ihan ok. Otin myös perusasennon. Otin vauhtinoudon lisäksi.

Kakeista otin taas pelkän maasta istumaan, koska se oli niin hieno, että pallopalkka siitä.

Lopuksi paikkamakuu, 3 koiran rivi, käskytettynä. Jetta oli hiljaa, rauhallinen, pysyi maassa ja kaikin puolin muutenkin seesteinen. Halleluja! Joku vielä hurautti autolla koirarivin ja meidän (auto)piilon välistä. Ei niillä paljon päätä pakota, kun hurauttivat melkein koirien yli. Siinäpä se, kiitos ja autoon. Jetta oli ihan että hei miksi toi naapuri saa lelupalkan ja mie en?? Tasan ei käy onnen lahjat.

Ai niin, oishan se hyppykin! Milloin sitä sais reenattua?

Että sellainen synttäri mulla. Ei paha :)