No niin. Leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Parina päivänä olen reenannu vain tunnaria. Oltiin mettäretkellä toissapäivänä. Otin siellä mettäkepin käteen ja vietiin se samanlaisten viereen. Eka yritys oli hullua hösellystä ja Jetta kaapi suuhun kaikki roskat, jotka irti lähti. Sitten se pysähtyi miettimään, kehuin sitä vähän ja toistelin käskyä. Ja sitten se yhtäkkiä alkoi haistella! Tehtiin sama toiseen kertaan eri paikassa. Taas se löysi minun koskeman kepin muiden joukosta. Vielä kerran eri paikassa ja nyt sillä tuhisi nokka jo mennessä, että haisteli! Tehtiin vielä kerran eväiden syönnin jälkeen. Taas Jetta löysi tosi hienosti! Sai yli jääneet eväät palkaksi :) Tämä ei edelleenkään tietenkään poista sitä ongelmaa, että tunnarikeppien kanssa homma ei toimi.

Illalla yleisellä toko-vuorolla kahden muun koirakon kanssa.

Aloitus paikkamakuulla. Jetta oli hiljaa, mutta vaihteli lonkkaa. En tullut katsoneeksi aikaa, mutta ehkä kolmisen minuuttia.

Ruutu. Juoksi hyvin ruutuun, ei ollut alustaa. Lieneekö ollut takarajasta ulkona vai sisällä. Luotin, että sisällä ja palkkasin.

Hyppynouto. Hyvä! Ei varastanut! Tosin otin ilman liikkeenohjausta.

Metallinouto. Varasti. Vaikka ei ollut liikkeenohjausta. Toisen kerran niin, että nami ennen noutolupaa. Kolmannen kerran meinasin ottaa vauhtinoudon, mutta taas varasti. Uusi yritys, nami ennen noutoa, ja nyt malttoi oottaa.

Kaket. Häiriötä takana. Maasta-istumaan ok! Istumasta seisomaan piti toistella käskyä. Seis-maa ok! Maa-seis ok! Seis-istu-maa ok. Pakitti.  

Liikkeestä istuminen. Eka yritys jäi seisomaan.

Luoksetulo. Ensin stoppia, lähetin kiertämään hyppyestettä, mutta hyppäsi sen mennessään, ei kai se niin vaarallista ole. Sain kuitenkin reenattua seisahtumisen, oli hyvä. Suora luoksetulo. Tuli vinoon. Ei palkkaa, uusi yritys. Ensin läheltä pari. Sitten pitkältä matkalta. Ei ollut vieläkään ihan viivasuora asento, mutta sen verran suora, että saattoi sen hyväksyä.

Seuraamista häiriökäskyillä. Ei ottanut kumma kyllä yhtään häiriötä käskytyksestä! Ei edes aplodeista. Otin myös hidasta ja juoksua sekä askeleita + käännöksiä.

Tunnarin otin ihan lopuksi ulkona. Kasa vähän vasemmalla, käytiin ekaksi kasalla. Sitten piilotin oman ja piti Jettaa houkutella katsomaan piilotusta, koska se katteli takana tapahtuvia juttuja. Meni maahan kun olin piilottamassa. Lähti kuitenkin etsimään hienosti ja löysi oman. Palkkasin vähän ennen luovutusta päivän ruualla.

Mukavaa kun oli reeniseuraa!