Jetan pitoharjoitukset jatkuvat. Ennen aamuruokaa kolme pitoharjoitusta. Jetta oli rauhallinen. Suu täytyy avata käsin, jotta saa kapulan suuhun. Ensimmäinen pito meni hyvin. Rauhallinen pitäminen, "irti" ja palkka. Toisella kerralla hölläsin omaa otetta kuonon ympäriltä liikaa ja kapula pääsi tipahtamaan. Kolmannella kerralla pidin paremmin kiinni, hetken pitämistä, rauhallinen kehu, "irti" ja aamuruoka palkaksi.

Ennen päiväruokaa uusi sessio. Jetta ei edelleenkään avaa suuta vapaaehtoisesti, mutta pitää kuitenkin suhteellisen suosiollisesti esinettä, kun sen suuhun laittaa. Ensimmäisellä toistolla pidin vain vähän kuonosta, kehu, "irti" ja maksanpala. Toisella kerralla hölläisin taas otetta liikaa, jolloin Jetankin ote hölläsi. Vähän paremmin kiinni, kehu, "irti" ja maksanpala. Ei saa näköjään vielä höllätä omaa otetta liikaa. Kolmannella kerralla sama proseduuri ja se meni hyvin. Pitämistä ehkä 3-5 sekuntia. Palkaksi päviäruoka.

Tänään tokoiltiin Mitzun kanssa Torniossa. Pisteillä 305 luokkavoitto, ja KP. Kunniapalkinnosta Mitzu sai ison pehmopallon, joka oli tosi ihana sen mielestä! :) Saatiin myös lahjakortti eläinikauppaan ja käytiin heti ostamassa narupalloja :)

Mutta nyt täytyy lähteä Jetan kanssa jälkileirille Muonion suuntaan. Kerron Mitzun kokeesta myöhemmin lisää :)