Olen jonkin aikaa ollut huolissani Jetasta, kun se on ollut treeneissä jotenkin vähän löysä. Ruoka ei ole kovin hyvin maistunut ja kun kaupanpäälle on mahdoton karvanlähtö, on Jetta aika onnettoman rakkikoiran näköinen. Tänään kuitenkin Jetta oli treeneissä tosi iloinen ja vauhdikas! Mikä oli tosi kiva :)

Annikan kanssa hallilla. Jetta laittoi ihan itsekeseen pötköttelemään, kun odotti, että saadaan treenihommat valmiiksi. Ajattelinkin, että kun on jo valmiiksi rauhallinen, otetaan tunnarin piilotus. Hyvin etsi ja hyvin löysi, mutta pyöräytti kapulaa kolme kertaa palautusmatkalla. Pitää otta pitoa taas tehotreeni. Palautusasento suora.

Liikkeestä istuminen, ensin yksi vapaasta liikkeestä. Sitten yksi yhden seuruuaskeleen jälkeen. Palkka taakase ja muutaman askeleen jälkeen käsky, istui! 

Luoksetuloharjoitusta. Törpön kiertoa. Maahanmeno, hieno! Seisominen, hieno! Mutta sitten selvisi, miksi seisominen onnistuu kierron yhtyedessä, mutta ei luoksetulossa. Jos palkka ei lennä välittömästi, kun Jetta on kiertänyt törpön, se tarjoaa itse seisomista! Tätä en ole huomannutkaan aiemmin. Mitä kaikkea muuta älytöntä sitä tulee tietämättään opetettua? Yksi eteenistuminen myös, autoin, että tuli varmasti keskele.

Metallinouto. Hetsasin oikein kapulalla ennen noutoa, ja hieno nouto siitä tulikin!

Hyppynouto. Ensin pari pitoa kapulalla. Kutsunouto. Kokonainen nouto perusasentoineen kaikkineen, ja hyvä oli!

Lopuksi muutama pitoharjotus tunnarikapulalla. Ei oikein pidä napakasti. Täytyy ottaa kotona sisällä kaikessa rauhassa.

Mutta mukava, että Jetta oli tänään oma innokas itsensä! Paitsi että söi aika vähän, vaikka laitoin lihaa ruuan joukkoon. Ei ilmeisesti kuulu ahneisiin koirakansalaisiin.