Käytiin aamulla raviradalla lenkillä. Sieltä lähtiessä Jetta sai valita, kävellekö Pyryn ja minun kanssa kotiin (5 km) vai meneekö Samin kanssa autolla, ja arvaa, kumman valitsi tuo kyltymättömän toiminnantarpeen rotua edustava yksilö? Sen autokyytin!? Eikä edes lähtenyt matkaan, vaikka yritin kutsua. Tosin sillä on ollut tänään ripuli, jospa sillä oli sen vuoksi heikko olo (seliseli).

Tämän aurinkoisen kevätpäivän vietin istuen kuumassa hallissa ja katsoen luonnetestiä. Mutta se oli kyllä aika mielenkiintoista katsottavaa!

Alkuillasta hallilla pieni treeni.

Ohjattu, oikea. Lähti taas ekalla vasemmalle! Lähtee aina ekalla siihen väärään suuntaan, jota edellisellä kerralla on treenattu. Keskeytin ja laitoin uudestaan keskelle. Toinen yritys: otti kaksi pomppua vasemmalle, eli väärään suuntaan, pysähtyi, ajatteli ja lähti oikealle! Jee! Herne liikahti päässä ;) Loput toistot oikealle kuin vettä vaan ja kovaa vauhtiakin vielä :) Etäisyys taakse 5,5 m.

Pieni seuraaminen. Yhdessä käännöksessä jäi, mutta muuten kai ihan ok settiä.

Luoksetulo. Eka kerralla tuli niin vinoon istumaan eteen, etten voinu hyväksyä. Otin uudestaan ja johan tuli suoraan! Siis pelkkä suora luoksetulo.

Lopuksi hieno kuvapläjäys. Kuvat (tietenkin :) Maija Vinnikka, kiitokset! :)

Jetta alkoi päästä frisbee-leikin makuun.
 

Ai tuota lättyä pitää tavoitella?!


Vauhtiiiiiin....


Hop!!!


Sain kiinni!!!!


Jäittepä kaverit ilman! ;)


Meidän perhe.

Meidän perheen miehet.