Rovaniemellä tänään treenasin Kirsin ja parin muun kanssa kimpassa. 

Kirsi teki Vipin kanssa kuuntelutreeniä. Heitti kapulan merkkiä kohti, mutta piti mennä merkille eikä kapulalle. Niiltä se sujui hyvin.

Mie ajattelin, että onpa hyvä treeni, mieki teen tuota (kapulanheitto+ruutu). Kun se nyt ei muutenkaan kuuntele ikinä, mitä mie sanon. No emmie yhtään osannu tehä sitä reeniä, vaan koko ajan vaan toistelin niitä käskyjä, joita se ei ees totellu, vaan haukku ja possuili ympäriinsä. Pienen lisäkonsultaation jälkeen, heitin kapulan vähän sivuun ruudusta ja lähetin ruutuun ja jos ei mennyt ekalla käskyllä, kävin viemässä. Ja jos se oli menossa kapulalle, kielsin, mutta (a) liian myöhään ja (b) ei se kuunnellut kuitenkaan. Muutaman, "muutaman", toiston jälkeen sain sen menemään käskyllä ruutuun eikä kapulalle. Sitten piti ottaa vielä se nouto ("noutaahan se nyt vielä, vaikka kiellettiin"...), niin siinäksin se nouti vasta kolmannella (tai jotain) käskyllä, mistä mie tietenki palkkasin, tosin se lähti kyllä noutamaan heti, kun muistin käyttää sen oikeaa noutokäskyä :o 

Nyt lienee määritelty syy, miksi me junnataan paikoillaan, enkä saa siitä ees sitä valiota, kun vielä löytyisi lääke. Miten toteutetaan käytännössä systeemiä yksi käsky = yksi ja OIKEA toiminto ja heti! Pitäisi jälleen kerraan jaksaa raahautua useammin ihmisten ilmoille reenaamaan. 

Otin mie sitten paikallaolot, zetan jäävät ja kaket. 

Onneksi oli sentään hieno ilta-aurinko ja Pyryn Laura-serkku tuli meille syyslomalle kylään. Siinä tämän päivän ilonaiheet! :)

IMG_5755%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_5756%20%28Kopio%29-normal.jpg