No jopas, pimeys yllätti treenarit :o Illalla tokoiltiin Annikan kanssa teollisuusalueella. Puoli ysin jälkeen ei näe enää treenata, jos ei ole valoja.

Luoksetulon seis liikkeenohjauksella. Meni vasta kolmannella käskyllä maahan jätössä. Ei tullut kovin kovaa ja otti yhden askeleen vielä pysähtymiskäskyn jälkeen, oli vähän epävarman oloinen. Vaikuttaisiko tuo pimeys sitten. No parempi hidas laukka ja nopea pysähdys kuin nopea laukka ja hidas pysähdys. Heittelin palloa ja otin siinä uuden stopin vielä sekä maahanmenon. Leikin yhteydessä ovat kyllä stopit hyviä. Myös yksi eteenistuminen, joka oli ihan suora.

Liikkeestä istuminen. Hyvä, Annika heitti palkan heti istumisesta. 

Kaket. Kaikki toimi eka käskyllä ja pakitti vain puolisen mittaa, meni kyllä vähän vasemmalle vinoon. Otin i-s-m-s ja palkkasin siihen, koska nousi ekalla seisomaan.

Lopuksi vain tunnari. Vieras kasa vasemmalla ja oma muutaman metrin päässä taaempana. Jetta ei oikein katsonut kapulan vientiä kunnolla, joten Annika sitä vähän hetsasi viedessään kapulaa. Etsi jonkin aikaa, löysi ja palautti hyvin. Ehkä aavistuksen etäällä palautusasento, tai sitten ei, mutta oli ainakin suora. En ottanut sivulletuloa, en ota koskaan, vaikka kyllä pitäisi.

Tänään olisi Mitzu täyttänyt 11 vuotta. Vietiin haudalle muistokivi ja kunnostettiin hauta.


Mitähän Jetta muistaa Mitzusta?


Älkää te kaverit muistelko koiraystävää surumielellä, vaan muistelkaa niitä iloisia asioita :)