Iltapäivällä reenikaverin kanssa hallilla. Oltiin pihalla, koska oli niin hieno sää. Molemmat koirat mukana.

Aluksi luoksepäästävyyttä Jetalle. Kyllä on vaikeaa pitää pylly maassa, kun ihminen tulee kohti. Mutta hyvä, että haluaa mennä luo eikä juosta pakoon ;)

Paikallalolossa molemmat mukana. Mitzun jätin makaamaan ja Jetan kanssa säätämistä. Meni hyvin maahan, pysyi hyvin maassa (joskin lonkalla), mutta vinkui jonkin verran. Sanoin reenikaverille, että olen lähellä ja palkkaan usein, ettei tule vinkumista, ja mitä tein? Pälätin sen kanssa ties kuinka kauan hyvän matkan päässä Jetasta, eli ei aivan toteutunut. Aikaa ainakin tuli tarpeeksi. En viitsinyt ottaa loppuperusasentoa, kun se on vasta työn alla.

Mitzu autoon ja Jetta töihin. Tänään päätin pitää motivaatiotreenit, kun olen hinkannut ja hinkannut yksityiskohtia Jetan kanssa jo vaikka kuinka kauan, ettei se ala ajatella, että tuo ämmä on tylsä ja toko on tylsää. Tosin sellaista ei onneksi ole näköpiirissä. Ensin "vakavaa" seuruuta vähän matkaa, meni tosi hyvin, tosin siinä ja siinä, oliko liian tiivistä. Jopa juoksu ja juoksun käännös onnistuivat :) Hyvä! Sitten pari pikkupätkää, joista kunnon lelupalkka.

Kiertoa. Hyväksyin ensin vahingossa yhden, jossa Jetta kävi vain merkin takana, ei kiertänyt ja sitäkös se sitten alkoi tarjota! Ja toinen vahinko oli sellainen, että palkkasin, kun se kierrossa hyppäsi merkin yli... Ja taas se tarjosi sitä koko ajan. Tehokasta oppimista kyllä ;) Mutta tulipa siitä muutama onnistunut toistokin.

Ruutuunjuoksua, jossa olisi halunnut jäädä pyörimään etureunaan. Otin pois ja lähetin uudestaan. Nyt meni hyvin alustalle, pallopalkka.

Pari maasta sivulletuloa, jotka olivat ihan asiallisia.

Vauhtiluoksetulo, siinä ei mitään ihmeellistä. Jetan treeni oli siinä, ja kun menin viemään sitä autoon, Jetta ryntäsi hallin ovelle, että hei ruvetaan nyt vihdoin treenaamaan ;) Ei vissiin ollu tarpeeksi sille tuollainen hömpöttelyreeni.

Mitzulle aioin ottaa vain ruudun, ohjatun ja tunnarin. Ruudussa oli aika pitkä matka, ja Mitzu oli ihan eksyksissä. Yritti lähteä merkiltä ensin molempiin suuntiin, kuin ohjattuun. Eikä ruutu meinannut löytyä millään. Siis ei millään, juoksenteli pitkin kenttää kyllä kaikkialla muualla. Siis eikö se oikeasti enää näe kunnolla? Varsinkaan aurinkoa vasten. Kun se ruutu löytyi lopulta, sai sieltä palkan. Otin toisen kerran vielä lähempää ja siinäkin meinasi harhailla ensin ihan johonkin muualle. Outoa.

Ohjattu sitten. Ensin merkki ja pallo. Ihan hyvä. Sitten oikean haku. Taisi mennä ihan asiallisesti.

Tunnari sitä tavanomaista tunarointia. Otin ilman jarrunamia. Lähmäsi kahta väärää ennen kuin otti oikean. Kun palautti, sanoin "hyvä" ja otin kapulan pois ilman palkkaa. Uudella yrityksellä oli aavistuksen parempi, tosin saattoi koskea viereistä. En ole ihan varma.

Lopuksi reenikaveri yritti saada Mitzun maahan ja mie yritin saada pysymään sen istumassa. Reenikaveri voitti.