Tämä päivä kului ajaessa Narvikista Lofooteille. Pyry sairastui flunssaan. Se oli ikävää ja pelkäsin jo, joudummeko keskeyttämään koko matkan ja palaamaan kotiin. Onneksi ei sentään. Pyry nukkui koko matkan Narvikista Svolværiin, mikä toisaalta tarkotti meille helppoa matkantekoa, mutta toisaalta myös sitä, että yhtään ei pysähdelty, vaan ajettiin suoraa päätä perille.

Svolværissä alkoi epätoivoinen (tai sellaiseksi muuttunut) majoituspaikan etsintä. Eräs ystävämme (terkut vaan, tunnistaa varmaan itsensä) :D oli suositellut meille leirintäaluetta, joka kuitenkaan ei ollut lopulta hänen tarkoittamansa leirintäalue. Paikka oli kapean tien päässä, jyrkän alamäen juurella, eikä siellä ollut minkään maailman kääntömahdollisuutta. Eikä se siis ollut mikään leirintäalue, vaan paikka jossa vuokrattiin jotain rantamökkimajoitusta. Paikasta oli pakko peruutta pois ja kun vaunussa meni ylämäkeen jotenkin jarrut vielä päälle, niin olipa vähällä, ettei Pösön kytkin hajonnut siihen paikkaan :D Pyörähdettiin vielä toisellakin leirintäalueella, mutta se ei innostanut yhtään. Matkalla sinne ajattelimme moneen kertaan, että todellako tällaisen kärrytien päästä voi löytyä joku leirintäalue! Ei ollut reissun ainoa kerta, kun yöpymispaikka oli hukassa ;)

Päätettiin jatkaa matkaa kaupungista vähän etelään päin ja Kabelvågista löytyikin (erinäisten seikkailujen jälkeen) leirintäalue. Jopa kaksi sellaista vierekkäin. Valitiin niistä se, jolle ekaksi satuttiin, Ørsvågvær Camping.

Paikka oli sellainen okoohko. Sieltä ei jäänyt mieleen mitään erityisen hyvää, jos ei huonoakaan. Hyvin siellä pääsi yön vanhaksi ja se sijaitsi mukavassa ympäristössä. Hiljainen yö oli tervetullut Narvikin rekkajylyn jälkeen.

Ørsvågvær Camping:

+ kaunis ja rauhallinen ympäristö
+ ilmainen ja lämmin suihku (joskin hurjan ahdas suihkukoppi)
+ siisti remontoitu huoltorakennus
+ toimiva ja ilmainen netti (mutta vain kahvilassa)
+ ilmainen adapteri erilaiseen sähkötolppaan

- kulahtanut yleisilme
- vanha epämukava huoltorakennus (tosin uudempikin oli olemassa)
- olematon ja huonokuntoinen (suorastaan vaarallinen) lasten leikkipaikka
- huono opastus
- lenkkimaastojen puute

IMG_0867%20%28Kopio%29-normal.jpg
Siltoja tällä reissulla riittää....

IMG_0863%20%28Kopio%29-normal.jpg
Ørsvågvær Camping, virallinen poseeraus ;)

IMG_0862%20%28Kopio%29-normal.jpg
Mikähän hauska juttu meillä olikaan Pyryn kanssa meneillään? ;)

IMG_0851%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_0847%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_0845%20%28Kopio%29-normal.jpg
Kiivettiin Jetan kanssa läheiselle kalliolle. Siitäkin huolimatta, että toinen jalkani oli lähes kävelykelvoton aiemman rasitusvamman vuoksi...

IMG_0825%20%28Kopio%29-normal.jpg
Ørsvågvær Camping.

 

IMG_0808%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_0788%20%28Kopio%29-normal.jpg

IMG_0784%20%28Kopio%29-normal.jpg

 

 

IMG_0765%20%28Kopio%29-normal.jpg