Eilen oli Rohki-hallin talkoolaisjuhla, joka sitten osoittautuikin myös Pekka-hallintouhumies-eläinlääkärin synttärijuhlaksi. Meiltä oli "tilattu" sinne toko- ja agi-näytös, ja jouduin hoitamaan molemmat itse, koska Maija oli töissä, eikä päässyt agi-hommiin. Menin sitten agia Jetan ja Sillan kanssa sekä tokoa Jetan kanssa

Olipa ainakin ihan mukava häiriötreeni! Tosin alue oli aika pieni (jotain 10x5 metriä), joten ei siinä ihmeitä sopinut tekemään.

Agility olikin oikeastaan aika hauskaa, vaikkei minun puoleltani ehkä mennytkään ihan kaikkien taiteen sääntöjen mukaisesti :) Kaksi näytöstä puolen tunnin välein, ensin agit molemmilla ja heti perään tokot Jetalla.

Tokossa Jetalle seuraavaa: seuraaminen, liikkeestä istuminen, ruutu, hyppynouto ja kaket. Täytyy sanoa, että olosuhteisiin nähden meni ihan hyvin. Tilaa oli vähän ja tehtiin siellä agi-esteiden välissä. Kaket oli toisessa sessiossa hyvät, mutta toisessa huonot. Seuraamisessa oli toisessa vinoa perusasentoa ja toisessa karkasi A-esteelle. Hyppynouto onnistu molemmissa hyvin. Ruutu (matkaa kymmenisen metriä) toisessa takaa ulkona, toisessa hyvin keskellä (ei loppuosaa). Liikkeestä istuminen molemmissa hyvä.

Kummankin session lopuksi laitoin Jetan n. 10 minuutin paikkamakuuseen. Eka kerralla oli levoton, toisella kerralla rauhallisempi. Ennen ekaa näytöstä kävin selittämässä esiintymislavalla, mitä näytöksessä tapahtuu, ja sitä kuunnellessaan Jetta vinkui ja haukkui. Pienenä lisähäiriönä Pyry yritti karata kehään koko ajan, kun Sami kuvasi. 

Laitan tähän kuitenkin itseni ja muiden iloksi pari videon pätkää ja asiantuntevat selostuskommentit kaupanpäälle :D

Video: Silla agility.

Video: Jetta agility.

Video: Jetta seuraa.


Joku salaperäinen ankkamies rakentaa rataa :)