Eilen Jetan kanssa mentiin tokotreeniin mätsärin aikaan, että saadaan vähän häiriötreeniä. No sitä kyllä tarvitaankin vielä - ja paljon. Meni pieleen moni juttu, jonka Jetta on hyvin osannut, kun on vähemmän häiriötä. Joo kokeessa sitä häiriötä on tietty sitten enemmän.

Juoksutarkastus ok. Paikkamakuussa nousi seisomaan, siinä vaiheessa kun pistin käden taskuun (meinasin ottaa palkkanamin esille). Ei kuitenkaan vinkunut pahemmin, hyvä.

Luoksepäästävyydessä hyppi "tuomarin" päälle. Saakohan koesuorituksen aikana komentaa koiraa jos se menee ihan noin villiksi. Tosin tässä tapauksessa "tuomari" oli Jetan tuntema henkilö, mutta ei sen silti saisi lähteä pois käskyn alta.

Seuruut meni muistaakseni ihan hyvin.

Liikkeestä seisahtuminen oli ensin hyvä, mutta lähti liikkeelle, kun olin palaamassa luo.

Luoksetulo ihan hyvä.

Liikkeestä maahanemeno taas pipariksi. Teki oikein täydellisen seisahtumisen.

Hyppy taisi mennä ihan hyvin (mutta itse unohdin odottaa liikkeenohjaajan käskyä palata koiran luo).

Jetta siis otti hirveästi häiriötä ympäristöstä... Sitä pitäisi treenata paljon-paljon vielä!

Tyttärille kiitokset liikkenohjauksesta, reeniseurasta ja Maijalle hienosta lelusta (jota Jetta pääsee testaamaan :)

Käytiinpä sitten mätsärissäkin. Sielläkin Jetta käyttäytyi melko huonosti, tempoili vinkui ja haukkui :( Osallistuimme koko perheen voimalla. Jetta oli punaisten koirien viimeinen, Mitzu oli veteraaneissa sinisten koirien viimeinen ja vielä sellainen parikilpailu, missä sentään olitiin vain toiseksiviimeisiä :D Silti koirat saivat ruokaa palkinnoksi, mikä varmasti niitä kovin miellytti.

Ja Pyry-pojalle aivan erityismaininta, oli koko päivän meidän mukana kiltisti rattaissa ja sylissä, ilman mitään kitinää. Meidän vaunu-angsti-poika. Kyllä siitä vielä koirapoika tulee ;)