Näin illalla en oikein edes enää muista, miten mikäkin tunnari meni, mutta sen voin ilokseni sanoa, että yhtään väärää ei tänäänkään Jetta tuonut! :)

Aamutunnari. Kotipihalla, ensin 4 rivissä, löysi hyvin oman. Toisella kerralla laitoin kisamuodostelmaan, ja Jetta kierteli ympyrää suu auki, mie piätin henkeä, nappaako se sieltä sen väärän, kun oli jo hampaat melkein sen ympärillä, mutta eipä hyvinkään! Toi oikean. Palautus kaukana ja vähän vinossa. Jos tuo palikan ettiminen alkaa käyä liian helpoksi, alan korjata ehkä noita palautusasentoja. Tähän asti ei ole uskaltanut tehä mitään muuta kuin piättää hengitystä.  

Iltatunnari. Ja tosiaan ilta, taisi olla ysin jälkeen. Eka kerralla oli ympyrä, jossa oma 12 kohdalla. Pongasi heti oman, ja melkein poimi sen suuhun, mutta muuttikin mielensä ja kävi ympyrää vielä tarkkaan läpi. Päätyi kuitenkin siihen, minkä ekaksi merkkasi ja toi. Video

Toisella kerralla laitoin riviin, oma oli kolmas vasemmalta. Meni hyvin kapuloille ja sattui heti oman kohdalle. Otti sen suuhun, mutta epäröi palautuksessa, jäi seisomaan kapula suussa ja miettimään, mitä tehdä. Pienellä käsivihjeellä palautti perille. Video

Kapulat hajustuivat ehkä varttitunnin taskussa ennen reeniä. Uskaltaisko kohta käyttää pienempää hajustusaikaa...

p.s. Sain epähuomiossa tänään paikallisessa ravintolassa miesten vessan ovesta päähän, niin että tuli reikä. Tosin onneksi pieni. Sellaista se on, kun eletään Pellossa.