Eilen ei tehty yhtään mitään, oli illalle jo tuplabuukkausta, niin ei jaksanu mitään. Tänään hallilla perheen kanssa iltasella.

Ruutu merkin kanssa. Heitin merkille lelun, Sami apupalkkasi ruutuun. Meni kovaa, mutta jotenkin ei ihan suorinta reittiä vaan kaartaen.

Ohjattu oikea. Ja merkki. Kyllä on paljon helpompi tuo oikea, ei tarvinut edes näyttää kapulaa, ja silti onnistui tosi hyvin.

Jääviä vapaamuotoisesta seuruusta. Istuminen tökkii edelleen, muut asennot hyvät. 

Kaket, menin seisomaan ihan oikealle viereen, ajattelin, ettei mene niin vinoon vasemmalle, mutta näin se kääntyikin entistä enemmän vasemmalle. Eli pitikin mennä seisomaan vasemmalle puolen. Itse vaihdot ok.

Häiriöseuraamista, tod. Toinen potki täysillä palloa ja Jetalla oli erittäin suuria vaikeuksia pysyä seuraamassa, sain huomautella koko ajan ja kilpailla huomiosta pallon kanssa. Pallottelu oli kyllä aika lähellä, mutta silti. En meinannu saada millään seuraamaan (minua eikä palloa). Huomauttelun jälkeen seuruu oli hetken tosi hyvää ja tiivistä, mutta pallo veti niin paljon puoleensa. Superpalkka, kun sain pikkupätkän toimimaan hyvin häiriöstä huolimatta. 

Lopuksi tunnari. Vein ite. Ei virallisen kaavan mukaan. Meni rauhallisesti, haisteli hyvin ja palautti ok.