Liian kuuma. Tuska. Tuli niin äkänen lähtö reeneihin, etten kerenny suunnitella mitään, mutta parempi suunnittelematonkin treeni, kuin ei reeniä ollenkaan. Kai?

Virtaa tietenkin niin, että Jetta oli kuin siipiä vailla. Aloitti homman juoksemalla valmiiksi tehtyyn ruutuun ja menemällä siellä alustalle. Koska ei äännellyt, palkkasin. Ja palkkasinpa vielä toiseenkin kertaan, kun teki saman uudestaan ja ääntelemättä.

Noutoa metallikapulalla. Ensin pito. Meinaa ottaa takahampaisiin, mutta korjaa kun asetan kapulan oikeaan paikkaan. Perään vauhtinouto, hyvä!

Vauhtiluoksetulo, kovaa tuli. Erikseen eteenistumista, tarvii taka-askeleen.

Aioin antaa Jetalla aamuruuan tänään YHDESTÄ seisahtumisesta palkaksi. Mutta ei se muistanut, mitä seiso tarkoittaa. Peruutti vain kolme askelta ja istui. Vaikka nostin joka kerta sen mahan alta seisomaan.

Nyt sitten reenikaveri naksutti seisomisista. Seisahtui hyvin, pysyi seisomassa, mutta vastaavasti unohti, mitä on istuminen. Tarvi käsimerkin.

Lopuksi maahanmenoa. X toistoa ensin niin, että suullisen käskyn jälkeen käsiapu maahanmenoon. Lopulta meni maahan pelkällä suullisella käskyllä, mistä pallopalkka ja loppuleikit.