Tänään mentiin päivällä Jetan kanssa reenailemaan halliin (kiva kun oli valoisaa) ja otettiin vähän uusiakin juttuja. Ensin otettiin törpön kiertoa. Muutaman kierron jälkeen pyysinkin Jetan kierrosta eteen istumaan (luoksetulon loppuosaa ajatellen) ja ensin Jetta tuli vinoon, mutta vielä pari uutta yritystä ja ne onnistuivat hienosti.

Noutokapulan kanssa niin, että ensin yksi nosto läheltä ja pito. Hyvä. Sitten heitin kapulan parin metrin päähän ja siitä palautus perille asti, lelupalkka. Annoin Jetalle kapulan suuhun ja yllytin kiertämään törpön, Jetta oli kyllä hirmu iloisen näköinen, kun oivalsi jutun juonen ;) Palkkasin paluumatkalla vauhdista leluun.

Yritin ottaa lelun kanssa seuruuta muutamia askeleita ja liikkeellelähtöjä, mutta ne eivät onnistuneet kovin hyvin. Vaikka yritin piilottaa lelun nyrkkiin, ehkä Jetta sen näki tai jotain, mutta seuruu oli vinoa ja liian väljää. Korjasin tilanteen ottamalla sitten muutaman askeleen namilla, ok. En oikein tiedä, miten olisi parasta lelun kanssa tuota seuruuta ottaa.

Seuraavaksi teemana seisomisen paikallaanpysyminen. Ensin oli vaikeaa, koska vähän aikaa seisottuaan, Jetta tuppasi aina istumaan. Houkuttelin namilla kulkemaan mukaan, sanoin seis-käskyn ja sitten annoin lisää namia, että pysyisi paikallaan, mutta ei tahtonut malttaa. Sitten huomasin sanoa "oota" ja sen jälkeen ei seisomisessa ollut enää ongelmaa. Poistuin muutamia askeleita Jetan luota ja palasin palkkaamaan välillä namilla. Muutama toisto.

Takapalkkaakaan ei ole Jetalle vielä opetettu, joten heitin pallon taakse, pyysin seisomaan (vaikeaa kun ajatukset olivat pallossa) ja vapautin sitten lelulle. Pari toistoa vielä tästäkin. Yhden kerran testasin niin, että laitoin Jetan istumaan (koska pysyy paremmin kuin seisomassa) heitin pallon oikealle ja hetken päästä vapautin sinne sanomalla "oikea". Pitäisi suuntaharjoituksetkin ottaa mukaan reeniohjelmaan...

Tämä reenisessio lopetettiin hyppyharjoituksiin, joita niitäkään ei ole tehty kuin vasta muutaman kerran. Mentiin matalan esteen aivan eteen seisomaan, sanoin "hyppy" ja näytin esteen yli. Jetta meinasi vängällä lähteä kiertämään estettä. Mutta sitten näytin itse mallia astumalla hypyn yli, ja johan muistui taas Jetalle mieleen hyppyjutut :) Aiemmin otin namikupin kanssa, mutta kun se ei millään tajunnut, että nami löytyy sieltä kupista, niin ei liene Jetalle paras mahdollinen tapa. Heitin toisella kerralla lelun esteen yli, ja Jetta hyppäsi perässä. Vetoleikkiä esteen toisella puolella. Lopuksi vielä kutsuhyppynä, josta sai tulla leluun kiinni palkaksi.